Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-30, 09:02   #4017
aaby
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Miałam taki sam dylemat i rozwiązałam go szybko i prosto
Sporty, które wymagały dużej aktywności, czyli bieganie czy skakanka robiłam tylko do owu, a po owu robiłam lżejsze ćwiczenia i wyłączałam wszystkie takie na brzuch Rozmawiałam wielokrotnie z lekarzem i podobał mu się mój pomysł i nigdy nie widział problemu
Dziękuję Myślałam, że popukacie się w czoło
U mnie niestety bieganie odpada, choć polubiłam (swoją drogą ciekawe, jak moje kolana wytrzymają na nartach ). Skakanka też, bo dwa skoki i sąsiedzi z dołu staliby w progu
Czyli np. do owu mogłabym robić Ewkę, a po owu jakieś ćwiczenia typu rozciąganie? Albo te części skalpela bez brzucha i generalnie np. mniej powtórzeń, co by oddechu nie stracić?

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Aaby, jeśli zarodek będzie zdrowy, to nie dojdzie do poronienia! Przecież gro kobiet nie starających się nie wie, że są w ciąży na początku i ćwiczą, biegają, skaczą. Więc relax.... Poza tym nie musisz się ruszać na zasadzie jakiegoś wyczynowego sportu, możesz delikatnie się poruszać
No wiem wiem... Tak tylko pytam

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora