Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kaszki zjadają i ząbkują, a ich Mamusie nadal plotkują. IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-30, 08:47   #4773
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek
Dot.: Kaszki zjadają i ząbkują, a ich Mamusie nadal plotkują. IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Baobabek - pozycja leżąca na plecach jest bardzo obciążająca dla kręgosłupa. W kubełkowym siedzonku dziecko ma naturalną pozycję, embrionalną. Nawet mi ortopeda mówił, żebym spała w pozycji embrionalnej na boku, bo wtedy kręgosłup ma najwygodniej

I jest jeszcze jeden plus takich spacerówek - jak się je przechyla do tyłu do spania, to dziecko się nie zsuwa
no to może nie potrzebnie się tak wzbraniam i ją gniotew tej gondoli głupia jestem już w tym temacie, nie wiem już co lepsze dla niejczęsto jak śpi w tej gondoli to nóżki lekko podkurcza i jest ok, gorzej jak nie śpi a leży tam to wtedy nogi wywala poza gondolę i uderza piętami wściekając się wtedy

Cytat:
Napisane przez lidka0308 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny!

Ale jestem w.kur........ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

Albo się zepsuło albo ktoś zakręcił zawór cieplny w naszym bloku i w nocy wychłodziły się grzejniki
jak wstawałam karmić o 3 to poczułam, że jest chłodniej i przykryłam małą cieplejszym kocykiem, ale najwyraźniej już zmarzła, bo ma Mega Katar
kicha bez przerwy i cieknie jej z nosa a jak odciągam to sporo jest w nosie gęściejszej białej wydzieliny

i teraz mam dylemat, czy iść do przychodni z nią czy wstrzymać się do jutra

wczoraj was poczytałam, ale nie dałam rady odpisać, bo Lili miała w ciągu dnia tylko dwie krótkie drzemki a tak trzeba się było z nią bawić a jak mąż się nią zajął to musiałam wyskoczyć do rossmanna i tyle miałam wolnego czasu

a teraz tak się przejęłam tym katarem, że zapomniałam o czym wczoraj pisałyście

dobra idę ogarnąć mieszkanko
mała w leżaczku jest, bo tam ma ciut wyżej główkę i łatwiej jej oddychać
oby sie z tego kataru nic więcej nie rozwinęło zdrówka dla małej

Iza w nocy zjadła 100ml o 2.30, rano po 6ej nie chciała, ledwo 25 ml wypiła, teraz wcisnęłam w nią, właściwie ściskając smoczek lałam po policzku ledwo 70 ml....nie chce jesć nie ma temp., żadnych złych objawów...nosz kurrrr nic mnie tak z równowagi nie wyprowadza jak niejedzące dziecko
Wczoraj kupiłam małej śliczny płaszczyk na wiosnę z wójcika taki a'ala bombka cena powalająca, ale jest boski
pokażę wam moją małą, bo jeszcze nikt jej nie widział
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN1026.jpg (15,7 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1043.jpg (76,2 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1034.jpg (101,9 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0944.jpg (142,7 KB, 26 załadowań)

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora