Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-30, 09:28   #2337
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)

Cytat:
Napisane przez Beatagr3 Pokaż wiadomość
Dobry!

Dzisiaj coś późno wstałam i dopiero śniadanie jem więc drugiego śn dzisiaj nie będzie. A na śniadanie chleb razowy z pomidorem + gruszka

Niuuniiaaa ja patrzę na te zdjęcie i myślę "chyba tak kiedyś wyglądała szczupło, a potem przytyła" więc ubranie ma bardzo duże znaczenie w tuszowaniu dodatkowych kilogramów

Miałam dziwny sen - śniło mi się że wżerałam słodycze, a potem żałowałam bo przytyłam To pewnie ku przestrodze było, żeby nie jeść
Hehehe wiecie, że nawet nie zwróciłam na to uwagi, że te zdjęcia się tak różnią faktycznie tak jest biorąc pod uwagę, że są dzień po dniu zrobione jak chcecie to wstawię wam jaka ze mnie dupaaa kiedyś była jak ja bym chciała do tego wrócić...
A sen masakra dobra przestroga niczym oszukać przeznaczenie

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Napisane przez martha22 Pokaż wiadomość
Dziękuję za cieple przyjęcie

Wczoraj wpisałam tu mój jadłospis, ale oczywiście mnie wymoderowało. Nie dam się i dziś Was pomęczę
śn. owsiane, banan, mała garść rodzynek, szczypta cynamonu, jogo naturalny
śn. II: serek wiejski light, ogórek zielony, łosoś wędzony, 2 kromki razowca
śn. III : 2 kromki razowca, 4 plastry szynki, kapka masła, sałata
obiad: tołpyga smażona na minimalnej ilości masła klarowanego, sałata + inne warzywa z olive oil, może kilka orzechów
ćwiczenia
kolacja: nie wiem co? białko i chude - jogurt?

Rano jem śniadanie w domu, 2 posiłki są w pracy, reszta w domu. Chyba dobrze, co?
A poza tym, to jestem mężatką, nie mamy dzieci, dużo pracujemy. Lubię gotować i umiem to robić, lubię jeść, nie lubię wiórków kokosowych

A na bolący ząb trzeba nałożyć wacik nasączony wodą utlenioną, lub przepłukać nią jamę ustną - uwaga, bo nie jest to przyjemne.
Całkiem ładny jadłospis tylko tak jak któraś z dziewczyn pisała trochę więcej owoców i mniej pieczywa - ja też byłam pieczywo-żercą

"Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty."

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Niuuniiaaa jest offline Zgłoś do moderatora