Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kaszki zjadają i ząbkują, a ich Mamusie nadal plotkują. IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-30, 10:59   #4807
tamlin111
Zakorzenienie

Dot.: Kaszki zjadają i ząbkują, a ich Mamusie nadal plotkują. IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez Nisia4 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny! Wpadłam z takim pytaniem, czy w taką pogodę jak dzisiaj (u mnie 5 stopni i odwilż) wychodzicie na dwór? Wczoraj zadzwoniła do mnie chrzestna i jak zwykle swoje teorie, że w taką pogodę się nie chodzi i teraz nie wiem czy posłać Maję na dwór czy nie, hmmm.
pewnie że tak, no chyba że leje jak dziś to w domu siedzimy.

Cytat:
Napisane przez axxxa Pokaż wiadomość
dziewczyny co na cycu maja jeszcze dzieci: kidy podalyscie pierwsze jabluszko? i ile tego na poczatek po lyzeczce?

a ja sie zaczytuje greyem. ale ta druga czesc jest romantyczna! wczoraj do 2giej czytalam. i w dwa dni juz mam ponad polowe. az zal mi ze tak szybko mi sie to skonczy. super jest ta ksiazka!
Mati jakbło dostał trochę przed końcem 4-tego miesiąca.
A Greya czytam I część i dopiero poznałam jego pokój zabaw

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Tylko może na razie ją woź w pozycji poziomej, żeby nie siedziała
Nawet podczas karmienia na początku pediatra mówiła mi, żeby nie jeść rosołu na mięsie, tylko ewentualnie najpierw wygotować mięso i wylać ten wywar z szumowinami () i dodać mięso do wywaru z warzyw.
A to dziecko śpi z nogami w górze wtedy Przecież ścierpną tak kończyny...
A rosól taki musi chyba mało rosołowo smakować

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
A ja też nie rozumiem. Czy tą kaszkę trzeba osobno gotować? Jak ugotować łyżeczkę kaszki manny w wodzie? Ile tej wody? Czy to gotowe i nic się nie gotuje
Kaszki manny BoboVita się nie gotuje.