Będzie lepiej uwierz

Mi w pewnym momencie też było mega ciezko i do dzisiaj nawet na wizazu nie opisalam co sie stało.
Ale powoli wychodze na prosta i odcinam od tego co bylo.
Dasz rade, a do psychologa pojsc mozesz, co ci szkodzi?
Ja w zasadzie tylko jej dotrzymuje towarzystwa

jak i reszta lokatorow jak nie ma tej dziewczyny ktora ja w interwencji zgarnela od wlascicielki. Dzisiaj tez bede pilnowac czy nie wariuje mała

No i teraz szuka jej domu, ja tez sie staram cos tam ruszyc ale ciezko jest. Miejmy nadzieje ze dom znajdzie bo psina jest pocieszna i kochana, ciagnie do ludzi bardzo. Oby sie wlasciciel jakis znalazl dla niej.
Ja tez ciagle mysle
Ja ostatnio Match Perfection z Rimmela kupilam jak byla ta promocja w Rossie, zobaczymy jak sie bedzie sprawowal

Narazie przy moich pryszczolach Colorstay kroluje bo tylko on jest je w stanie jakos zakamuflowac.
Mi ojciec uparcie nakladal jakos tak naokolo glowy

Ja sobie sama zawsze robilam od tylu glowy na poczatku, TZ mi tak samo robil. I jedno zauwazylam - wychodzi mi dokladnie tak samo. Kark, skronie, i z przodu pod grzywka zawsze wychodzi ciut cieplej i ciemniej

Od czego i jakbym nie zaczela zawsze to jest. Fakt wlosy z wierzchu mam jasniejsze.
Teraz bede ciagle od tylu zaczynac i zobaczymy moze z czasem sie zrobi roznica. Ale i tak mi sie zawsze wierzch pojasnia od malaksu a spod bez zmian
No bo przy takich mocno podkreconych to sie nie trzymaja niestety
Wiecie co, od farbowania Kolestonem z 3 tygodnie prawie minely a kolor sie super wiele nie zmienił... błyszcza nadal delikatnie, odrost sie jakos super nie odcina - zdecydowanie po takim czasie najmniej z dotychczasowych farb, i jakos nawet mi sie nie spieszy do farbowania odrostu

Zrobilam nawet foty to wklejam. Ale ciezko bylo mi uchwycic kolor, w albumie z twarza dam, tam w miare oddany jest chyba. Nie wiem, wszedzie kolor inny jak zwykle
Ale i tak korci mnie przyciemnienie do tego ciemniejszego... Syossem 8-15 bo niby tym ten kolor jest robiony

Nie wiem jakos tak potrzebuje zmiany

Mialam te londy zamawiac a sie wstrzymuje ciagle