Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VII- it's a B-day time!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-30, 12:10   #2181
wariateczka88
Zadomowienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VII- it's a B-day time!

hej mamcie

princ wielkie gratulacje za prace oby bylo super,atmosfera no i umowa taka jaka chcesz i niech niania sie dla malej znajdzie dobra

baha a gdzies ostatnio czytalam o czyms takim jak Ty piszesz,albo ktoras dziewczyna gdzies pisala? kaszle tylko wieczorem jak sie polozy i zwraca?moze to refluks?moze badania pod tym kontem trzba zrobic?

seonka moja sis miala kiedys odszkodowanie ale za to,ze paczka nie doszla do odbiorcy,jej wartosc to bylo 12zl a oddali jej 120 czy cos takiego,bo oddaja 10-krotna wartosc znaczka czy cos takiego
w kazdym razie wy nie wiecie co sie na poczcie dzieje?ze kradna to malo powiedziane,ze tluka tym bardziej,oni sie tymi paczkami rzucaja-raz widzialam na wlasne oczy,moja sis kiedys dostala paczke od kolezanki i w domu zrobila awanture kto jej ta paczke otworzyl i tasma klejaca zalepil,bo tak wygladala,a jej kolezanka ktora paczke wyslala mowila ze nic tasma nie kleila,i z paczki zginal sweter podkoszulek i ciastka

mloda dostala batoniki hipp i tak sie na nie rzucila ze szok,czytalam sklad,nie taki najgorszy,ale strasznie drogie te batony

Wymianka

wariateczka88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując