2013-01-30, 14:47
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
Cytat:
Napisane przez kwiatuszek2 3
witam kobietki 
za mną już 3 posiłki 
1) razowiec z jajem , sałatą i oliwkami
2) musli z otrębami, pomarańczą i jogurtem. nat
3) kasza gryczana, pulpety i surówka z lodowej+ sosik - nowy ( jogurt, ziola, łyżka ćwikły i chrzan, sól) - wyszedl całkiem niezły
obżarłam się jak dzik i teraz leżę
o 18 lecę z dziewczynami na basen.........  ..... ........ uwielbiam
---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------
asia - jeszcze nie próbowałam zupy na gęsto- chyba mszę sprobować 
---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------
tak piszecie że maniaczki wina jesteście a ja wolę wodkę z sokiem........po winie żle się czuję..........a jak co, to -1 lampkę jestem wstanie w siebie wlać....bo więcej rośnie mi w buzi 
|
Też chętnie poszłabym na basen, ale u mnie w okolicy nie ma żadnego . Ja wręcz uwielbiam pływać , jak schudnę jeszcze trochę to zafunduję sobie wyjazd do parku wodnego .
Za winem średnio przepadam - chociaż uwielbiam martini bianco z spritem i limonką. A tak to za alkoholem nie przepadam, ja nawet piwa nie lubię. 
Cytat:
Napisane przez sss7
melduje sie laski.
Wstalam dzis o 10.30 pozarlam jajecznice zcebulka i pomidorkami z biala bulka - niestety zadnego razowca w domu dzis nie mialam. Przed sniadaniem sie zwazylam i niestety nie ma sie czym pochwalic - 80kg. Nie wiem kiedy w koncu sie zmobilizuje i wezme za siebie. Przed swietami lecialam jak burza. Cwiczenia i dieta codziennie i waga spadala. Po swietach jakos... nie moge. Wczorajszy wieczor skonczyl sie trzema lampkami. Za to spalam jak dziecko  Shit! Znowu zaczelo padac i wiac, a ja mialam wyjsc na lowy ubraniowe!
Joanno, bede pamietala o ksiazkach, ktore wymienilac. Ja w sumie siegne po wszystko oprucz typowych harlekinow i kryminalow ( zbyt stresujace )
Witaj Martho w naszych skromnych progach. mam nadzieje ze zabawisz tu na dluzej 
|
Proszę mi się za siebie brać bo jak nie to 
Jestem po obiedzie - kurczak z pieczarkami, marchwią i kaszą.
U mnie wszystko się topi teraz, ja nienawidzę takiej mokrej pogody , to już wolę lekki mróz.
Jak tak oglądam wasze zdjęcia to Wszystkie wyglądacie na takie sympatyczne kobietki
|
|
|