2013-01-30, 16:12
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kaszki zjadają i ząbkują, a ich Mamusie nadal plotkują. IX-X 2012
Cytat:
Napisane przez kajaja
nr.6
Dziewczyny moja panna konczy dzis 4 miesiace i rwie die do siadania czy to nie za wczesnie????
|
moja starsza kilka dni, a też sie rwie do siadania
Cytat:
Napisane przez gda
My też dziś spróbowaliśmy dyni z ziemniaczkiem  Ale tylko 6-7 łyżeczek. Smakowało baardzooo!
|
małej też smakowało, zważywszy że to drugi jej posiłek dzisiaj....kur..ca mnie bierze na to jej jedzenie dzisiaj, uryczałam sie jak bóbr, teraz jej wlałam na siłę 50 ml, wrzeszczała...tyle mleka dzisiaj zmarnowałam
Cytat:
Napisane przez elena_100
Ojoj
Kamilce pediatra wogóle chyba nie badał ciemiączka. A dlaczego wam badał, było coś niepokojącego?
Może powinnam jutro przy szczepieniu się go o to zapytac??
|
pięknośći
Cytat:
Napisane przez zielona1911
1 ale 6 tez w porzadku
bylam na szczepieniu,maly wazy 7500 i oczywiscie pediatra ze za duzo,,, noz  k.wa! miesiac temu mial 6800 wiec dla mnie to dobra waga! Nie lubie tej lekarki,powiedziala zebym za miesiac przestawala karmic cyckiem! bo ona mysli ze to moze byc skaza albo tez jej to wyglada na grzybice. Narazie kazala przez 2 tyg nie jesc wogole nabialu zeby sprawdzic czy z buzi zejdzie,jak nie to do arelgologa. I przestawac karmic piersia bo nie ma sensu sie meczyc  i kazala pic wapno. Ja myslalam ze karmienie piersia lekarze popierają,a patrzyla na mnie jakbym z kosmosu przyleciała. Nie chce przestac karmic,juz wole nic nie jesc. No bardzo lubie karmic i tyle, ciesze sie jak maly je,oszczedzam i chudne...booo... wazylam sie dzis w aptece i waga wskazywala 66kg a mialam kurtke zimowa,torebke,buty,bluze ,jeansy.Wiec odliczam ok 2 kg i juz 64  przed ciaza mialam 68kg pod koniec ciazy 71kg zaraz po porodzie znowu 68kg i teraz tylko tyle
BEDE KARMIC DO GIMNAZJUM!!!  
|
normalną ma wagę, nie miała chyba co gadać na tej wizycie to się wagi
|