Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kaszki zjadają i ząbkują, a ich Mamusie nadal plotkują. IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-30, 15:24   #4908
katiem
Wtajemniczenie

Dot.: Kaszki zjadają i ząbkują, a ich Mamusie nadal plotkują. IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Kupujesz oddzielnie i łączysz na dłoni. Możesz mieć różne olejki i robić albo mix wszystkich plus żel albo jeden/dwa wybrane plus żel. Ja używam też pod makijaż I żadnego kremu na to.

Pimpol - świetne
dzięki wielkie. Ja jeszcze nie trafilam na idealne kosmetyki dla mojej cery,

Cytat:
Napisane przez marzenka1984 Pokaż wiadomość
Witam się i zaczynam nadrabiać bo 2 dni mnie nie było a Wy już tyle naskrobałyście.

Maksymilian skończył 4 miesiące 28.01 jak ten czas leci.
Podaję w tym tygodniu marchewkę z jabłkiem oddzielnie albo mieszając, i w piatek przechodzę do banana, ciekawe jak będzie smakować

Jadę do rodziców dzisiaj ale widzę, że pogoda dalej dupna ;/ to nic, folia na wózek i wioo

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry

Byłam wczoraj wściekła bo oczywiscie nie mogłam sie zalogować na wizaż
Na szczęście dzisiaj się udało.

Idę szybko się umyć,uczesać bo niunia zasnęła.
Oj ja mnie to też wkurza

Cytat:
Napisane przez lidka0308 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny!

Ale jestem w.kur........ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

Albo się zepsuło albo ktoś zakręcił zawór cieplny w naszym bloku i w nocy wychłodziły się grzejniki
jak wstawałam karmić o 3 to poczułam, że jest chłodniej i przykryłam małą cieplejszym kocykiem, ale najwyraźniej już zmarzła, bo ma Mega Katar
kicha bez przerwy i cieknie jej z nosa a jak odciągam to sporo jest w nosie gęściejszej białej wydzieliny

i teraz mam dylemat, czy iść do przychodni z nią czy wstrzymać się do jutra

wczoraj was poczytałam, ale nie dałam rady odpisać, bo Lili miała w ciągu dnia tylko dwie krótkie drzemki a tak trzeba się było z nią bawić a jak mąż się nią zajął to musiałam wyskoczyć do rossmanna i tyle miałam wolnego czasu

a teraz tak się przejęłam tym katarem, że zapomniałam o czym wczoraj pisałyście

dobra idę ogarnąć mieszkanko
mała w leżaczku jest, bo tam ma ciut wyżej główkę i łatwiej jej oddychać
Jejku - no nie od pomyślenia. biedna malutka. Zdrowka dla niej. Ja z chorym malcem już do przychodni na pewno pójdę. Pójdę z katarem, a wyjdę z czymś dużo gorszym.

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
u mnie pod makijaz sie nie nadaje ten zel, wałkuje sie. ja stosuje tylko na noc\

ja zamawiam jeszcze stad http://www.e-naturalne.pl/
dziekuję

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Tą kaszkę z bobovity wsypujesz bezpośrednio do tego z czym chcesz podać. Jeśli chcesz dodać do deserku, to nie rozrabiasz wcześniej z wodą tylko po prostu wsypujesz i mieszasz. Teoretycznie oczywiście możesz ją dodać do swojego mleka i tak podać, ale uważam że skoro jest to "mleczna kaszka" to nie ma potrzeby babrać się ze ściąganiem mleka, tylko w takiej sytuacji rozrobiłabym w wodzie, podała łyżeczką i zaraz potem nakarmiła piersią, żeby ten posiłek miał w sumie te zalecane 100 ml
ja tez dziękuję za ten opis

Pawełek

Kubuś
katiem jest offline Zgłoś do moderatora