Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-30, 15:58   #427
Mokka_83
Wtajemniczenie

Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
!
widze, że avatarek zmieniony Słodki

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Miło, ze pamietasz.....

Mokka a Ty ja sie czujesz?
dziękuję Kochana U mnie ok, mały wierzga cały czas A jutro o 9.00 wizyta kontrolna u gin (po tym jak mi słabe przepływy z macicy wyszły na ostatnim 3D). Ciekawe co tam wyjdzie i czy mały trochę podrosł, bo oczywiście zaczynam się schizować, że taką małą wagę miał ostatnio (niby w normie ale małą) i mam wrażenie, że od jakichś 2 tyg brzuch mi wcale nie podrósł... Ześwirowac idzie
Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Nie dostalam tej pracy...
Zaraz was nadrobie ehhhhhhhhhh
pochlastac sie tylko
przykro mi... A co z tamtą? Rozmawialaś z szefem?
Cytat:
Napisane przez lady_malgo Pokaż wiadomość
Możecie przestać trzymać kciuki Byłam na becie, wynik <0,1 ... Czyli du.pa ! Już sobie popłakałam Tztowi do słuchawki. kochany z niego zwierz. Nie pow mi że jestem głupia, tylko wysłuchał, dodał otuchy powiedział, że wszystko będzie dobrze i że jak czuję że najwyższy czas na te badania i inseminację później to on jest jak najbardziej za. Pocieszająca myśl, że Tż tak stoi na wysokości zadania i nie wydziwia.
A ja normalnie nie mam już siły... Cały dzień się namodliłam za ten wynik, latałam, naczekałam się w tej kolejce i do tego krew z żyły mi lecieć niechciałą więc mi tam matlała tą igłą, a jamyślałam że tam zejdę... a tu taka porażka.
Miałam uczyć się dziś na zerówkę z filozofii ale zupełnie nie mogę.. odpuszczam sobie, pójdę na 1 termin za tydzień. Wolę jutro nigdzie nie wychodzić tylko uczyć się na kolejny egzamin który mam pojutrze- a to 1 termin więc muszę podejść i najlepiej zaliczyć go.
A w głowie mam tylko taką pustkę po tej nadziei co dziś mi dawała jeszcze tyle energii. Czekam na @ i dzwonie do mojego lekarza, żeby mi te badania wszystkie porobiły, bo chcę jak najszybcej mieć zrobioną tą inseminację.
kurcze, a już miałam nadzieję...
Cytat:
Napisane przez 123spinka Pokaż wiadomość
hej kochane
ale się wystraszyłam że poszłyście sobie gdzieś
a dopiero dziś się zalogowałam
bo po co wcześniej
i z uporem maniaka wracałam na IV część a tam cisza
no ale znalazłam was kochane i zaraz zacznę nadrabiać
póki co się witam
nowy cykl mi się zaczął 18 stycznia i staramy się, staramy

wracam po nadrobieniu
dobrze, że już jesteś z nami
Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Jestem

nie miałam USG ale słyszałam serduszko

Moje małe kochane serduszko boje i wygląda na to, że jest ok

Lekarz mnie zbadał, zrobił cytologie i posiew.

Znoowu siedziałam u niego ponad 50 minut i gadalismy
kocurku, strasznie się cieszę że maleństwo zdrowo rośnie
Cytat:
Napisane przez teorema Pokaż wiadomość
Nie poddamy sie...

Mam wyniki. W lewej torbieli endo, w prawej chyba cos czynnosciowego, duzo torbieli pecherzykowych. Nie wiem, co to znaczy. Endo potwierdzone z lewej torbieli.
Chyba mam poza endo jakis problem z pekaniem pecherzykow, ale dziwne, bo co miesiac mam na testach owu gruba, wisniowe kreche Ide sie zapisac do mojego gina na konsultacje.
teroma, co do niepękającego pęcherzyka no to na szczęście w bardzo prosty sposób można temu zaradzić Zazwyczaj wystarczy podać zastrzyk i po sprawie