2013-01-30, 15:58
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby
Cytat:
Napisane przez kwitka13
!
|
widze, że avatarek zmieniony Słodki
Cytat:
Napisane przez kooocur
Miło, ze pamietasz.....
Mokka a Ty ja sie czujesz?
|
dziękuję Kochana U mnie ok, mały wierzga cały czas A jutro o 9.00 wizyta kontrolna u gin (po tym jak mi słabe przepływy z macicy wyszły na ostatnim 3D). Ciekawe co tam wyjdzie i czy mały trochę podrosł, bo oczywiście zaczynam się schizować, że taką małą wagę miał ostatnio (niby w normie ale małą) i mam wrażenie, że od jakichś 2 tyg brzuch mi wcale nie podrósł... Ześwirowac idzie
Cytat:
Napisane przez Niestabilna
Nie dostalam tej pracy...  
Zaraz was nadrobie ehhhhhhhhhh
pochlastac sie tylko 
|
przykro mi... A co z tamtą? Rozmawialaś z szefem?
Cytat:
Napisane przez lady_malgo
Możecie przestać trzymać kciuki  Byłam na becie, wynik <0,1 ... Czyli du.pa ! Już sobie popłakałam Tztowi do słuchawki. kochany z niego zwierz. Nie pow mi że jestem głupia, tylko wysłuchał, dodał otuchy powiedział, że wszystko będzie dobrze i że jak czuję że najwyższy czas na te badania i inseminację później to on jest jak najbardziej za. Pocieszająca myśl, że Tż tak stoi na wysokości zadania i nie wydziwia.
A ja normalnie nie mam już siły... Cały dzień się namodliłam za ten wynik, latałam, naczekałam się w tej kolejce i do tego krew z żyły mi lecieć niechciałą więc mi tam matlała tą igłą, a jamyślałam że tam zejdę... a tu taka porażka.
Miałam uczyć się dziś na zerówkę z filozofii ale zupełnie nie mogę.. odpuszczam sobie, pójdę na 1 termin za tydzień. Wolę jutro nigdzie nie wychodzić tylko uczyć się na kolejny egzamin który mam pojutrze- a to 1 termin więc muszę podejść i najlepiej zaliczyć go.
A w głowie mam tylko taką pustkę po tej nadziei co dziś mi dawała jeszcze tyle energii. Czekam na @ i dzwonie do mojego lekarza, żeby mi te badania wszystkie porobiły, bo chcę jak najszybcej mieć zrobioną tą inseminację.
|
kurcze, a już miałam nadzieję... 
Cytat:
Napisane przez 123spinka
hej kochane
ale się wystraszyłam że poszłyście sobie gdzieś
a dopiero dziś się zalogowałam 
bo po co wcześniej 
i z uporem maniaka wracałam na IV część a tam cisza
no ale znalazłam was kochane i zaraz zacznę nadrabiać
póki co się witam
nowy cykl mi się zaczął 18 stycznia i staramy się, staramy
wracam po nadrobieniu 
|
dobrze, że już jesteś z nami
Cytat:
Napisane przez kooocur
Jestem
nie miałam USG ale słyszałam serduszko
Moje małe kochane serduszko boje i wygląda na to, że jest ok
Lekarz mnie zbadał, zrobił cytologie i posiew.
Znoowu siedziałam u niego ponad 50 minut i gadalismy 
|
kocurku, strasznie się cieszę że maleństwo zdrowo rośnie
Cytat:
Napisane przez teorema
Nie poddamy sie... 
Mam wyniki. W lewej torbieli endo, w prawej chyba cos czynnosciowego, duzo torbieli pecherzykowych. Nie wiem, co to znaczy. Endo potwierdzone z lewej torbieli.
Chyba mam poza endo jakis problem z pekaniem pecherzykow, ale dziwne, bo co miesiac mam na testach owu gruba, wisniowe kreche  Ide sie zapisac do mojego gina na konsultacje.
|
teroma, co do niepękającego pęcherzyka no to na szczęście w bardzo prosty sposób można temu zaradzić Zazwyczaj wystarczy podać zastrzyk i po sprawie
|
|
|