2013-01-30, 17:04
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 :)
Ale postów natrzaskane  
Cytat:
Napisane przez niut80
Więzadła się rozciągają, bo macica rośnie. Pięknie pomaga mi muszynianka,dużo magnezu zawiera. 
|
Oj to muszę zakupić ową muszyniankę bo jakieś skurcze nóg mnie z rana łapią 
Cytat:
Napisane przez outline
A placicie za badania? Jeśli tak to ile to mniej więcej was wychodzi? Mój gin wypisał mi skierowanie na wszystkie i w tej prywatnej przychodni zrobią mi w ramach nfz, aż się zdziwilam, pozytywnie oczywiście 
|
Ja chodzę do gina prywatnie i za wszystkie badania musiałam niestety zapłacić.Za morfologię,mocz,glukozę,a ntygen HBS,p-ciała IgM i IgG,Hiv,p-ciała HCV,WR zapłaciłam 140z.Dobrze,że mam oznaczoną grupę krwi bo to by było kolejne 40zł.
Cytat:
Napisane przez Papuga69
(...)
Mam dobre wieści, znaleźliśmy mieszkanie, 1 lutego wyprowadzka  Ależ dużo zamieszania przy tym, wczoraj zaczęłam się pakować a końca nie widać 
(...)
|
Gratuluję nowego mieszkanka Dobrze,że ta przeprowadzka na początku ciąży bo w późniejszym okresie mogłoby być ciężko.
My planujemy na lato większy remont-no ale ja to już wtedy chyba nie przydam się zbytnio 
Cytat:
Napisane przez sarna405
Witam wszystkie mamusie  widzę że już was jest dużo...podczytywałam was na początku wątku teraz nie nadrabiam moich mamusiek lipcowo-sierpniowych a co dopiero was 
Wszystkie piszą jak szalone...Już pisałam u moich mamusiek ze mi chyba bliżej do was niż do nich tam jest dużo mamuś o wiele wyżej o de mnie mają już po 16, 20 tydzień ciaży a ja jutro wkraczam dopiero w 11,a więc kończę 10  .Widzialam policzanka jest sierpniowa 
a tak po za tym tydzień za tygodniem leci nie dawno miałam 8 tydzień nie obejrzę się i wkroczę w 2 trymestr 
|
witaj
|
|
|