Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozłąka z ukochanym - 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-30, 16:17   #4003
QueenBlair
Wtajemniczenie

Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012

Cytat:
Napisane przez biedronka91 Pokaż wiadomość
Od razu jak mi to napisał to tak pomyślałam i zresztą mu powiedziałam. Chyba nie powinnam. On stwierdził, że w takiej sytuacji nie zasługuje na mnie, że jest dla mnie tylko problemem, że jedyne co udało mu się w życiu to nasz związek a on jest tak beznadziejny, że wszystko sypie się przez niego. Strasznie był podłamany, nie chciał ze mną rozmawiać a jak prosiłam go, żeby otworzył kamerkę to widziałam, że wcześniej płakał, jednak jak to facet, szybko się ogarnął i próbował mnie pocieszać. Tak mi było strasznie Go szkoda.. Teraz jak o tym myślę, to gdyby coś się nie udało, to i tak chyba nie będę chciała tego kończyć. Jeżeli on też nie, to spróbujemy, może znajdziemy jakieś rozwiązanie. Mimo wszystko jestem dobrej myśli. No nic, zobaczymy.
Słońce myślę,że wszystko się jednak ułoży i będzie dobrze.
Ja wiem,że to może wyglądać tylko na takie moje gadanie ale na prawdę w to wierzę!

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:
Napisane przez alekziz Pokaż wiadomość
Eh, biedactwo nie wiem co mam Ci powiedzieć, bo znowu źle jest między mną a moim. Sama sobie nawet nie umiem pomóc. I to przez mojego byłego! Jakieś krzywe akcje tworzy, nie chcę dać mi spokoju, wypisuje do mnie i pisze jakieś niestworzone rzeczy na temat mojego, że on się mną bawi, że niedługo się o tym przekonam, że może mi to udowodnić. A ja po prostu wariuje! Powiedziałam o tym mojemu, to jest wkurzony i nie chcę ze mną nawet rozmawiać. Mam wrażnie, że były chcę mnie z moim skłócić i to przed samym moim wyjazdem. Mam dość! Czemu nie może być dobrze?! Zawsze coś!

A teraz tylko siedzę i płaczę... Tak bardzo chciałabym się już do niego przytulić... Boję się, że ta akcja zniszczy wszystko... Nie daje rady już, jestem totalnie załamana.
Słoneczko

Teraz trzeba ochłonąć i przez moment pomyśleć o sobie.

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
Napisane przez booombelek Pokaż wiadomość

[/COLOR]QueenBlair coś mi gdzieś umsknęło.. mam nadzieję, że niedługo sobie wszystko wytłumaczycie i będzie dobrze! mocno Cię ściskam kochana!
Uf mój Tż mnie zaskoczył i to pozytywnie.
Przeprosił sam z siebie i to bardzo szybko.

Dobrze,że się ogarnął bo w kłótni wygadywał okropne rzeczy.
On ma temperament choleryczny,ale mimo wszystko to go nie usprawiedliwia.