Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozłąka z ukochanym - 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-30, 17:48   #4015
ewasza14
Rozeznanie

Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012

Cytat:
Napisane przez booombelek Pokaż wiadomość

kurde, mój jest już w Anglii... wreszcie doczekałam się smsa od niego, napisał mi trzy słowa i tyle. Szlak mnie trafia z tego braku kontaktu, ale przecież nie będę mu pisała co jakiś czas i oczekiwała, że będziemy mieć non stop kontrakt. Muszę się chyba do tego przyzwyczaić, że od teraz będzie siedział za kierownicą, nie będzie miał czasu, i nie będzie kontaktu, przy czym będę się tylko martwiła o tysiąc razy mocniej.
Najważniejsze, że się odezwał i jest wszystko ok Wiadomo, że jak będzie jeździł to nie będzie miał czasu na ciągłe pisanie i trzeba to zaakceptować. Trzymaj się i nie denerwuj tak bo nic się nie dzieje

Cytat:
Napisane przez booombelek Pokaż wiadomość
nie dziwne, że czujesz smutek i żal. Takim osobom nie ciężko jest zranić drugiego człowieka, osobom które łatwo sie wkurzają i gadają co ślina na język przyniesie. Kochana a może z nim o tym porozmawiaj? że to Cię boli, że powinien się opanować.
Dokładnie, porozmawiaj z nim, że takie słowa Cię ranią. To, że jest cholerykiem nie usprawiedliwia go z takiego zachowania. Nawet w złościach należy wiedzieć co można powiedzieć, a co już jest przekroczeniem tej granicy.
ewasza14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując