Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-30, 20:04   #4224
kinia656
Zadomowienie

Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2

talantea a ja nigdy bym 5 lat różnicy nie przekroczyła a teraz co? ja mam za chwilę 22 mój TŻ 41 brzmi okropnie (chodzi o cyferki) ale miłość nie wybiera....

Co do zazdrości.. mój ma właśnie teraz taki okres nie wiem czemu.. kiedy.ś byłczasem zazdrosny ale tak mocno tego nie pokazywał a teraz co chwilę do mnie dzwoni albo pisze smsy, ciągle pyta o to samo, gada jak kobieta o uczuciach xD

A tak poza tym.. ja nigdy bym się świadomie nie wpakowała w jakikolwiek związek z taką dużą różnicą wieku, ale miłość to trochę nieświadomość.... mój TŻ to świetny facet, wszystko potrafi zrobić, jest kochany, troskliwy, ugodowy :P ale czasem te cyfry mnie przerażają.. jak to będzie później.. TŻ mi ciągle mówi.. "ty będziesz miała 30 i pewnie będziesz miała kogoś na boku bo ja tobie już nie wystarczę" (a zaczął być strasznie zazdrosny od jakiegoś tygodnia, gdzie dowiedział się że pewna para z podobną różnicą wieku (poniekąd jego znajomy) są w separacji, chcą się rozwodzić, żona na niego donosi że ją bije itp (a to nieprawda) i.. jej mąż znalazł w jej kompie dowody że go zdradza od długiego czasu.. dlatego TŻ teraz taki nieufny się zrobił i ciągle mi mówi że pewnie niedługo znajdę sobie jakiegoś młodego...
kinia656 jest offline Zgłoś do moderatora