Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-30, 20:15   #3231
monka23
Zakorzenienie

Dot.: Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010

Justanzapomnialam dodać, moje w aucie śpią na legalu i nic im głowa nie leci . Właśnie dziś mi mały spał i nic nie zauważyłam ,pojniem mi późno spać , ach czekaj czekaj no nie zauważyłam bo tez spalam

U mnie rosół jak u większości, ja lubczyk kupuje suszony, ale ciemna jestem bo nie skumalam ze przecież w Tesco w doniczce może być .

Libra . Fajne spodnie , jak cos bedzie nie tak to przecież możesz odesłać, chyba ze na jakaś impre sie szykujesz i na juz potrzebujesz
Ja dziś spodnie byłam oddać bo za małe w stopie padlam normalnie w domu , tego to sie nigdy nie spodziewałem, zeby mi stopa nie wejdzie . Jak żyje to takiej akcji nie miałam, a nigdy nie przymierzam ciuchów odrazu z wieszakiem do kasy idę .

Sara ja tez myśle, zeby go zrobić, ale muszę poczytać co tam trzeba ,chyba , ze cos z MW mi w oko wpadnie .

Gianna moj ostatnio ryczał jak z ręka jeździliśmy , na zmianę opatrunku , a tak to chyba nie bedzie sie bal . Rok temu w pl z nim byłam jak był chory , ale był tak osłabiony ze szkoda gadać nawet przy zastrzyku nie płakał . Aaaa teraz był ze mną z moja noga, ale bez stresa wszedł , to chyba traumy po tej ręce nie ma.

Kupiłam dziś miód manuka 12+ , promocja była, kup jeden a drugi za pensika , uwielbiam ich za te promo , a babka mi policzyla za dwa sloiczki, dałam jej chajc , ale mówię czekaj czekaj za dużo cos. zwalila na kasę

Mam syf w domu, ale niechce mi sie sprzątać, syf nie zając nie ucieknie

Muszę iść do lekarza z noga, bo mi gulka urosła w tym miejscu w którym mi chrupnelo i ma, dalej siny pret i zaczęło boleć.
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora