Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozłąka z ukochanym - 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-30, 19:49   #4055
booombelek
BAN stały

Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012

Cytat:
Napisane przez nerla Pokaż wiadomość
Pewnie, ja tam kocham siedzieć na sesjach Tylko ciężko mi będzie latać do UK co sobotę
A tak szczerze to u mnie też się już robi tłoczno w sezonie ślubnym. O urlopie nie ma mowy przed październikiem chyba...no albo ew maj
ja mam niektóre w UK, niektóre w Polsce. W Polsce mam wszystkie do czerwca - października i tam siedzę przez całe wakacje
naprawdę "kochasz"? nie nudzi Ci się? ja to nie lubię w zimie, stanowczo wolę ganiać z aparatem w lecie ja mam w tym roku 4 wesela u mnie w rodzinie, i 3 od K na które już zostałam zaproszona, i teraz nie wiem co ja zrobię.. chyba się rozdwoję a urlop... może też w maju

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
Napisane przez ewasza14 Pokaż wiadomość
Nie byłam ale z tego co TŻ opowiadał to mówi, że ja bym była zadowolona bo tam gdzie mieszka jest bardzo dużo sklepów A jego tam za bardzo nic nie kręci, ale możliwe że to z powodu ciągłej pracy bo zawsze jest zmęczony, nie ma na nic siły i ochoty żeby gdziekolwiek wyjść.
a w jakim mieście pracuje jeśli mogę wiedzieć?

no jeśli chodzi o sklepy to nie jest tu tak najgorzej, ogólnie opłaca się robić zakupy tutaj
booombelek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując