Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-31, 11:24   #95
lilka00
Wtajemniczenie

Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Witam z Matinuchem, który właśnie wstał w nowym wątku Znów żarł całą noc, od kiedy dodaję mu gluten do mleka nocnego tak śpi do dzis na noc mu nie dam.
Kuzynka pisała co ma Matiemu na chrzest kupić. Mam kilka pomysłów ale głupio mi jakoś nimi rzucać, koszt po około 100zł. Przesadzam czy nie?

A tak w ogóle to nie pisałam Wam jak byliśmy u teściowej. Blok obok, na tym samym podwórku mieszka Kropka siostra, więc mały zasnął a my na chwilę wyszliśmy dac zaproszenie i się przywitać. No i dzwoni teściowa, Mati wyje, ja biegiem, nawet kozaków nie zapiełam. Matko, on tak wył strasznie, nie mogłam go uspokoić, dopiero przytuliłam go, mówiłam do niego i się uspokoił powoli. Biedny się chyba wystraszył że nas nie ma. Pierwszy raz takie coś było, teraz go za nic w świecie z nikim nie zostawię. A najlepiej że teściowa taka przerażona i mówi do mnie, że mały wołał mamo, mamo Co prawda rzeczywiście Mati tak mówi ale to czysty przypadek, a nie wołanie mnie.

Wszystko dobrze, z tym że Katarzinka na klubie się udziela, więc zadecyduj...

Mój gnom też tak od dwóch dni robi, i jeszcze się cieszy jak mnie zaboli

Matko, ja bym nie poszła do takiej pseudo lekarki. A dlaczego musi chodzić do lekarza co pracuje w tym szpitalu? No i przecież nie jeden lekarz tam jest. Dla własnego i dziecka zdrowia bym zmieniła.

i dasz rade na reszcie.

Ja od dziś zaczynam, Krop powiedział że może ćwiczyc ze mną... Nie wierzę mu za nic
Moja jak płacze to też czasem to brzmi jak zawodzenie MAMA MAMA MAMA .

Co do kuzynki ja bym podała z 3 propozycje, ale jedna tak np. za 50 zł, druga droższa i trzecia najdroższa, niech sama wybierze. Ja jestem za tym, żeby mówić co się potrzebuje i tyle, po co komu niedany prezent.

W ogóle Kinga dzisiaj kończy 15 tygodni i ma chyba jakiś skok, bo marudzi mi jak nigdy od paru dni, poczytałam w necie i faktycznie robi już większość rzeczy z tego skoku 14-19 tydzień i to właśnie wszystko niedawno się nauczyła- zaczęła spać w nocy, łapać grzechotkę, grzechotać i oblizywać ją, moją rękę też łapie i do buzi i inne takie tam, jak byłam sceptycznie nastawiona wcześniej do tych skoków to teraz już wierzę.
lilka00 jest offline Zgłoś do moderatora