2013-01-31, 11:30
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niech zima mija i wiosna nastanie, kolejna z nas mężatką zostanie! PM 2013 cz.
Cytat:
Napisane przez Yavanna84
BTW dziś mam dzień rozpaczy, wczoraj udało mi się upolować bilety do Tokio za 1500zł i odrzucili moją kartę debetową. No dlaczego można płacić tylko kredytówką? 
|
Ojj współczuję. Marzę o podróży do Japonii 
Cytat:
Napisane przez Yavanna84
To była taka mega szalona cena i pomysł wyjazdu podyktowany biletami. Ale jak widać nie można mieć wszystkiego. Choć i tak kiedyś tam polecę, w sumie może na dłużej niż tydzień, bo tym razem na więcej przed ślubem by mi kasy nie styknęło. Ale wiecie... już oczyma wyobraźni widziałam kwitnące wiśnie etc. 
|
Pocieszy Cię, jeżeli powiem, że podobno ciężko utrafić z tymi kwitnącymi wiśniami, bo to bardzo się zmienia? 
Na pewno trafi się inna promocja, może nie Tokio, ale jest tyle fajnych miejsc... Panieński w Bangkoku? albo na jakiejś wyspie?
Cytat:
Napisane przez alcon
Gratulacje! a co to takiego?
Nasz pierwszy zakup do mieszkania to: materac, stół i dwa krzesła. Prawie dwa tygodnie tak mieszkaliśmy, potem kupiliśmy dolne szafki do kuchni i płytę indukcyjną.
|
Dzięki. Indyjski rzeźbiony regał 
Uwielbiamy podróże i chcemy, żeby nasze mieszkanko było urządzone trochę w takich egzotycznych klimatach, ale bez przesady 
Cytat:
Napisane przez cowie
Swoją drogą wspomniałam o tym ostatnio TŻtowi. Tzn on zaczął, mówiąc mi , że już tylko ok 4 miesięcy zostało. To go uświadomiłam, że niedługo studniówka (mając nadzieję, że w ślad za TŻtami niektórych z Was zrobi z tej okazji coś romantycznego) to powiedział: ooo super! Trzeba się schlać!

|
Buahahah, padłam  
Masz boskiego TŻ-ta

|
|
|