Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niech zima mija i wiosna nastanie, kolejna z nas mężatką zostanie! PM 2013 cz. 39
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-31, 11:30   #1435
agassek
Zakorzenienie

Dot.: Niech zima mija i wiosna nastanie, kolejna z nas mężatką zostanie! PM 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez Yavanna84 Pokaż wiadomość
BTW dziś mam dzień rozpaczy, wczoraj udało mi się upolować bilety do Tokio za 1500zł i odrzucili moją kartę debetową. No dlaczego można płacić tylko kredytówką?
Ojj współczuję. Marzę o podróży do Japonii

Cytat:
Napisane przez Yavanna84 Pokaż wiadomość
To była taka mega szalona cena i pomysł wyjazdu podyktowany biletami. Ale jak widać nie można mieć wszystkiego. Choć i tak kiedyś tam polecę, w sumie może na dłużej niż tydzień, bo tym razem na więcej przed ślubem by mi kasy nie styknęło. Ale wiecie... już oczyma wyobraźni widziałam kwitnące wiśnie etc.
Pocieszy Cię, jeżeli powiem, że podobno ciężko utrafić z tymi kwitnącymi wiśniami, bo to bardzo się zmienia?
Na pewno trafi się inna promocja, może nie Tokio, ale jest tyle fajnych miejsc... Panieński w Bangkoku? albo na jakiejś wyspie?

Cytat:
Napisane przez alcon Pokaż wiadomość
Gratulacje! a co to takiego?
Nasz pierwszy zakup do mieszkania to: materac, stół i dwa krzesła. Prawie dwa tygodnie tak mieszkaliśmy, potem kupiliśmy dolne szafki do kuchni i płytę indukcyjną.

Dzięki. Indyjski rzeźbiony regał
Uwielbiamy podróże i chcemy, żeby nasze mieszkanko było urządzone trochę w takich egzotycznych klimatach, ale bez przesady

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Swoją drogą wspomniałam o tym ostatnio TŻtowi. Tzn on zaczął, mówiąc mi , że już tylko ok 4 miesięcy zostało. To go uświadomiłam, że niedługo studniówka (mając nadzieję, że w ślad za TŻtami niektórych z Was zrobi z tej okazji coś romantycznego) to powiedział: ooo super! Trzeba się schlać!

Buahahah, padłam
Masz boskiego TŻ-ta

agassek jest offline Zgłoś do moderatora