Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Orbitrek cz. II
Wątek: Orbitrek cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-31, 11:11   #58
katemimosa
Raczkowanie

Dot.: Orbitrek cz. II

Moim skromnym zdaniem pomoże tak samo balsam za 180 zł jak ten za 10zł... Ważne żeby balsam wsmarowywać mocno i namiętnie... Czyli nie balsam pomaga tylko masaż! A folia to już działa cuda! Jeśli się ćwiczy. Czyli? Ćwiczenia są niezastąpione!

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:
Napisane przez marrgosia Pokaż wiadomość
Muszę spróbować z tą folią! Balsam antycellulitowy w połączeniu z folią dadzą pewnie świetne efekty w walce z cellulitem.
Ja przed ćwiczeniami smaruję się właśnie balsamem anycellulitowym i powiem szczerze, że mam go mniej, ale na wadze, jak i w centymetrach nie ma różnicy. Nie wiem czym to jest spowodowane, może jakoś źle się mierzę. Zawsze staram się w tym samym miejscu.

A co do Twojej odpowiedzi na mój post to wydaje mi się, że nie jadę wolno, cały czas ze stałą prędkością, przy czym dość mocno się pocę.
Dodam, że nie jadę cały czas do przodu. Mój system to 10 min do przodu, później 10 min do tyłu i tak na zmianę aż dotrwam do godziny Sama jazda do przodu jest dla mnie zbyt monotonna, a jadąc do tyłu podobno lepiej ćwiczy się tylną stronę ud i pupę Polecam to urozmaicenie.
Spróbuję jazdę do tyłu, a Ty folie! ;-)

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Napisane przez amber79 Pokaż wiadomość
Potwierdzam, ze folia podwaja efekt, ale bardziej ekologiczne są spodenki neoprenowe

Ja dziś zaliczyłam skalpel i 30 min orbitowania Nie wiem dlaczego, ale podczas jazdy strasznie piekły mnie stopy. Czy też tak macie?
OOO tak! Kombinuję jak koń pod górę, to na palcach, to na całych stopach, to na piętach... Kiedyś miałam problemy z paznokciami u nóg, okropnie bolały przy dotyku... Nie tylko do biegania zalecane jest odpowiednie obuwie...

Jestem po ćwiczeniach: 30min Wielkiego"O" spalone 379kcal. Dodatkowo te moje przysiady setka bez niczego, ciurem bez przerw, i jeszcze 30. Darowałam sobie obciążenia,bo bolą mnie kolana

Wyjeżdżam na 3 tygodnie, obawiam się, że zaprzestanę ćwiczeń na orbim. Zastąpię go 40min pływaniem 2x w tyg, skakanką... No ale to nie to samo...

Dziołchy FOLIA WAS ZBAWI

Edytowane przez katemimosa
Czas edycji: 2013-01-31 o 11:18
katemimosa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując