Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-31, 11:09   #3421
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

Co to jest ppl?

gdzie kupiłaś te ozywki joanny? jest tez ponoć seria z olejkiem arganowym, odzywka ponoc sedniawa, ale szampon jak czytałam zbierał całkiem fajne opinie. Ale u mnie w Rossmanie czy tam tesco są tylko te pdostawowe odzywki z naturii bodajże .

U mnie kolejny aktywny dzień - wstałam o 7, pojechałam do przychodni, gdzie okazało się, że nie jestem ubezpieczona lol? troche motaniny aż dermatolog mnie przyjął. Mam kolejny jakiś lek robiony, zamiast alkoholu woda wapienna żeby mnie ąz tak bardzo0 nie wysuszył. Pierwsze 7 dni na noc cała twarz, a pozniej punktowo na wypryski. A na noc mam stosować kremik cetaphil ultra hydrating lotion

shock trening juz zrobiony, teraz mam dwie rzeczy do wyboru albo nauka albo sprzatanie garderoby, która na chwile obecna wyglada jak podrzędna melina

stwierdzam, że już nigdy przenigdy nie kupię zadnego kosmetyku sygnoiwanego marką h&m. Raz miałam błyszczyk, który po miesiacu zaczał niemiłosiernie śmierdziec [taki z hello kitty]. A teraz wyrzuciłam dwie paletki [jedna z HK a druga z myszki miki] ktore nie miały nawet roku, a zaczely walić czymś przeokropnym, no od zapachu aż ooczy szczypały xD

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2013-01-31 o 11:12
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując