2013-01-31, 12:20
|
|
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.:
Faktycznie, nie zauważyłam, że już wymieniona. W takim razie mogę jeszcze dać tą czarną tunikę którą byłaś zainteresowana w zamian za białą sukienkę w róże (nie wiem czemu link nie działa). Który konkretnie krem Avene chcesz?
---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------
Tak przeczytałam, że ma dziurkę,ale to raczej nie problem chyba że jest to dziura a nie dziurka Gdzie dokładnie jest? Jak możesz to faktycznie wyślij foto.
Chodziło mi o tą sukienkę:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1357769608
Ale nie widzę do niej opisu więc może zdjęcie zostało a opis usunelas bo juz wymieniłaś? To ta biała w róże.
Za kerastase już nic nie widze.
---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------
Jak chcesz - krem jest praktycznie nowy a kardigan używany i w dodatku z dziurą, więc nie jest to zła wymiana a już na pewno nie dla Ciebie. Czy ta dzira jest na rękawie? Spora....
Nie oddam kerastase za kardigan i tą brzoskwioniowa bluzeczkę 
---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------
Chyba pomyłkowo napisałaś u mnie widomość do kogoś innego: "hmm.. najbardziej to mina tych butach zalezy
z kardigana rezygnuje, chyba ze pudrowy jest wolny i cos za niego zajdziesz ;]
tamta wizazanka narazie milczy, wiec albo pasiak albo tygrys moge ew. oddac"
Wymieniamy się w końcu za coś bo już się totalnie zamotałam co w końcu chcesz wziąć a co nie i co masz a co nie Kwiecista biała sukienka jest do wymiany? Chcesz ta tuniko/sukienke czarna czy nie?
|