2013-01-31, 11:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXII
Cytat:
Napisane przez shizaxa
Ninedin umów się do dentysty  wiedząc ile zapłacisz odechce Ci się zakupów  ja tak zrobiłam z moim zębem i teraz wiem że szastać kasą nie mogę
Ale Wy dziewczyny zdradliwe jesteście  musze chyba te simsy sobie ściągnąć, w którą część gracie?
|
Ja aktualnie nie gram bo to nie mój komp, ale u siebie grałam w dwójkę albo trójkę, na zmianę 
Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx
matko jakie psychopatki  :hahah a:
|
No wiesz Jak leci brazylijska telenowela też wyzywasz na głos reżysera i scenarzystę że to psychopaci? W końcu tam się jeszcze bardziej pokręcone rzeczy dzieją My się tylko inspirowałyśmy 
Cytat:
Napisane przez shizaxa
Ninedin to przed takimi tanimi zakupami tez sie powstrzymac nie umiem, wlasnie za chwile wyruszam na slowy do sh 
|
Ja nieraz też wejdę coś wyszperać, szczególnie dla dzieci opłaca się tam kupować ciuszki bo w pl ceny są naprawdę kosmiczne A co najlepsze- płaci się dużo kasy za nowe body, czy bluzkę z dobrego sklepu która się zaraz mechaci, czy przeciera nieładnie Po prostu się nie opłaca bo jakość ubranek nie idzie teraz w parze z ceną
Cytat:
Napisane przez nataszka25
też się zawsze zachwycam tym blondem 
miałaś już farbę z avonu? ja miałam brąz i miedź  z blondem się jeszcze nie odważyłam ale mam zamówienia co tydzień więc kto wie... 
|
Niee, nie zamawiałam, ale widziałam na necie że ma dość fajne opinie 
Cytat:
Napisane przez Emilia1
Kitulka,wyspać się to piękna sprawa hihi, zwłaszcza jak ktoś lubi spać. Ja w niedziele często śpię do 13-14. Hehe, ale xhodzę normalnie spac ,okolo 23
|
Nie chcę być wredna, ale śpij teraz jak najwięcej! Potem im bliżej końca to gorzej się sypia, no a jak dzidziuś jest to już całkiem. Ja też uwielbiałam spać długo, ale teraz jak jest synio muszę się ograniczyć do max. 10-11 Tylko że on jest już na tyle duży że rano go wypuszczam z łóżeczka, daję biszkopty żeby mógł sobie zjeść, na półkach ma zabawki to chodzi i się bawi z godzinkę, dwie, więc jeszcze sobie dosypiam w tym czasie 
Cytat:
Napisane przez kamciurka
Najpierw Wam się wciełam z ombre  teraz się wetnę z lumpeksami, mam nadzieję, że nie macie mi za złe i będe mogła coś skrobnąć od czasu do czasu 
Otóz ja podziwiam wszystkie kobitki, które potrafią złowić coś ciekawego w sh, albo po prostu we Wrocławiu nie ma ciekawych lumpeksów. Ja co wejdę to mam wrażenie, że ciuchy są stare, zniszczone, jak takie szmaty, a jak oglądam czasem na necie zdjęcia ciuchów które dziewczyny kupują w sh, to mnie szlag trafia  nie wiem dlaczego tak jest 
|
Jasne, pisz jak masz ochotę A co do fajnych sh w Twoim mieście to poszukaj na necie, często dziewczyny opisują fajne miejscówy Nie wierzę że we Wrocku nic nie ma Swoją drogą, uwielbiam to miasto 
Cytat:
Napisane przez buahhot
Czesc dziewczyny,
mam fioletowe wlosy  jak wysusze wlosy to musze isc do sklepu po jakis przeciwlupiezowy szampon 
|

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------
Cytat:
Napisane przez buahhot
|

Cytat:
Napisane przez Ninedin
W mojej podstawówce była pani woźna - Lodzia  zawsze miała fioletowe włosy od płukanki 
|
|
|