Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-31, 11:24   #2305
exclusivee
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXII

Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
Ninedin umów się do dentysty wiedząc ile zapłacisz odechce Ci się zakupów ja tak zrobiłam z moim zębem i teraz wiem że szastać kasą nie mogę

Ale Wy dziewczyny zdradliwe jesteście musze chyba te simsy sobie ściągnąć, w którą część gracie?
Ja aktualnie nie gram bo to nie mój komp, ale u siebie grałam w dwójkę albo trójkę, na zmianę

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
matko jakie psychopatki:hahah a:
No wiesz Jak leci brazylijska telenowela też wyzywasz na głos reżysera i scenarzystę że to psychopaci? W końcu tam się jeszcze bardziej pokręcone rzeczy dzieją My się tylko inspirowałyśmy

Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
Ninedin to przed takimi tanimi zakupami tez sie powstrzymac nie umiem, wlasnie za chwile wyruszam na slowy do sh
Ja nieraz też wejdę coś wyszperać, szczególnie dla dzieci opłaca się tam kupować ciuszki bo w pl ceny są naprawdę kosmiczne A co najlepsze- płaci się dużo kasy za nowe body, czy bluzkę z dobrego sklepu która się zaraz mechaci, czy przeciera nieładnie Po prostu się nie opłaca bo jakość ubranek nie idzie teraz w parze z ceną

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
też się zawsze zachwycam tym blondem
miałaś już farbę z avonu? ja miałam brąz i miedź z blondem się jeszcze nie odważyłam ale mam zamówienia co tydzień więc kto wie...
Niee, nie zamawiałam, ale widziałam na necie że ma dość fajne opinie

Cytat:
Napisane przez Emilia1 Pokaż wiadomość
Kitulka,wyspać się to piękna sprawa hihi, zwłaszcza jak ktoś lubi spać. Ja w niedziele często śpię do 13-14. Hehe, ale xhodzę normalnie spac ,okolo 23
Nie chcę być wredna, ale śpij teraz jak najwięcej! Potem im bliżej końca to gorzej się sypia, no a jak dzidziuś jest to już całkiem. Ja też uwielbiałam spać długo, ale teraz jak jest synio muszę się ograniczyć do max. 10-11 Tylko że on jest już na tyle duży że rano go wypuszczam z łóżeczka, daję biszkopty żeby mógł sobie zjeść, na półkach ma zabawki to chodzi i się bawi z godzinkę, dwie, więc jeszcze sobie dosypiam w tym czasie

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
Najpierw Wam się wciełam z ombre teraz się wetnę z lumpeksami, mam nadzieję, że nie macie mi za złe i będe mogła coś skrobnąć od czasu do czasu
Otóz ja podziwiam wszystkie kobitki, które potrafią złowić coś ciekawego w sh, albo po prostu we Wrocławiu nie ma ciekawych lumpeksów. Ja co wejdę to mam wrażenie, że ciuchy są stare, zniszczone, jak takie szmaty, a jak oglądam czasem na necie zdjęcia ciuchów które dziewczyny kupują w sh, to mnie szlag trafia nie wiem dlaczego tak jest
Jasne, pisz jak masz ochotę A co do fajnych sh w Twoim mieście to poszukaj na necie, często dziewczyny opisują fajne miejscówy Nie wierzę że we Wrocku nic nie ma Swoją drogą, uwielbiam to miasto

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny,
mam fioletowe wlosy jak wysusze wlosy to musze isc do sklepu po jakis przeciwlupiezowy szampon

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
dooobra juz nie marudze, jest za☠☠☠iscie, wygladam troche jak Kelly http://gossip-celebrity-news.com/wp-...-osbourne1.jpg

Cytat:
Napisane przez Ninedin Pokaż wiadomość
W mojej podstawówce była pani woźna - Lodzia zawsze miała fioletowe włosy od płukanki

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora