Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-31, 12:27   #4090
Rockyyy
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.3

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
Ale jaja z moją kotką. Moja kotka, podobnie jak inne koty, czasami wynajduje sobie dziwne miejsca do spania. Od jakiegoś miesiąca np. sypia w bębnie pralki
Dziś dla odmiany stwierdziła, że walnie sobie kimkę w zlewie w łazience. Tylko biedna nie przewidziała, że jest tam zamontowana bateria bezdotykowa. Więc jak tylko weszła do zlewu, bateria wyczuła ruch i ... poczęstowała kotka strumieniem zimnej wody
Nie muszę opisywać reakcji kota- krzyk, 2 salta w powietrzu i ucieczka z miejsca napadu Teraz grzecznie śpi już sobie na kanapie
Co za kicior hehehe
Mój mały Pies jak był szczeniakiem i zobaczył niedomkniętą szafę to spał między czystymi ręcznikami i ciuchami
Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Moja już od Nowego Roku rośnie w naszym ogrodzie. Kupiliśmy taką w doniczce, z korzeniami, żeby upiększała nam później krajobraz za oknem
My też swoją zasadzimy w ogródku.Tż sie śmieje ze w grudniu spowrotem wykopie i nie trzeba sie bedzie o drzewko martwic
Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
ale lampki i bombki zdjęliście?

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Oto i on 16t 3d, zdjecie z wczoraj
Na zdjeciach jakiś mały jest, jak patrze z góry na niego to stópek juz nie widze
Prawdziwy ciążowy brzuchol