Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-31, 12:35   #1597
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 :)

Cytat:
Napisane przez niut80 Pokaż wiadomość
A jakby zaczęli cwaniakowac i próbowali Cię namówić na podpisywanie czegokolwiek to weź papier do rączki i z uśmiechem powiedz: "To ja pójdę do Państwowej Inspekcji Pracy się skonsultować." Bo czasem nieprzytomne panny dają sobie wmówić, że jak podpiszą rozwiązanie umowy za porozumieniem stron, to też zasiłek im się należy. A potem to ryk i ratujcie. A tu już za późno. Tak więc żadnego wypowiedzenia, żadnego porozumienia stron nie podpisuj.
ok na pewno się zastosuję nie chcę niczego spieprzyć bo byłabym w niezłej doopie za przeproszeniem, dzięki za rady!

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
[/COLOR]

Dzięki A ty chyba też jesteś z Wrocławia jeśli dobrze pamiętam? Gdzie chodzisz do lekarza?
tak jestem z Wrocławia
na pierwszej wizycie byłam u dr Hapona ze szpitala na Brochowie (jakbym nei wyjechała będę tam rodzć), na następne już pójdę do lekarza w przychodni PCZ na Sienkiewicza, jeszcze nie mogę zdecydować się do kótrego, a TY?
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora