Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-31, 12:31   #113
madziar_ka
Raczkowanie

Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012

Stawiamy się z Alą w nowym wątku. Właśnie się zorientowałam, że jest już nowy, bo w nocy sobie na starym pisałam . Kopia ze starego wątku:

Dziewczyny bardzo dziękuję za ciepłe słowa i wsparcie . Z tż dogadać się nie możemy od jakiegoś roku, i już raczej nie poukładamy się. Ale dla mnie jest to teraz najmniej ważne.

Przeleciałam po łebkach, nie jestem w stanie nadrobić. Koczuję przy Ali, biedna drapie się nawet przez sen, rzuca w łóżeczku i co chwila budzi się...

Kasiam i jak tam, Twoja Mała pije nutrę? Ala na początku krzywiła się i pluła, ewidentnie nie chciała pić. Teraz chyba smakuje jej.

Zielona refundacja na nutramigen to tylko od alergologa. Zwykły kosztuje ok. 9 PLN. My będziemy przechodzić na nutrę AA, której puszka bez refundacji kosztuje ponad 150 PLN . Co do testów z krwi to raczej ciężko żeby w tym wieku coś wyłapały. W pt mamy mieć wyniki, mam cichą nadzieję że coś wykażą
.

Ciężka noc za nami, póki Ala spokojna lecę poogarniać w domu
madziar_ka jest offline Zgłoś do moderatora