2013-01-31, 12:59
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.3
Cytat:
Napisane przez lachryma
Ale jaja z moją kotką. Moja kotka, podobnie jak inne koty, czasami wynajduje sobie dziwne miejsca do spania. Od jakiegoś miesiąca np. sypia w bębnie pralki 
Dziś dla odmiany stwierdziła, że walnie sobie kimkę w zlewie w łazience. Tylko biedna nie przewidziała, że jest tam zamontowana bateria bezdotykowa. Więc jak tylko weszła do zlewu, bateria wyczuła ruch i ... poczęstowała kotka strumieniem zimnej wody
Nie muszę opisywać reakcji kota- krzyk, 2 salta w powietrzu i ucieczka z miejsca napadu  Teraz grzecznie śpi już sobie na kanapie 
|
Pewnie szoku termicznego biedna dostała 
Cytat:
Napisane przez ona8686
Oto i on 16t 3d, zdjecie z wczoraj 
Na zdjeciach jakiś mały jest, jak patrze z góry na niego to stópek juz nie widze 
|
Piękny brzuszek
Cytat:
Napisane przez Rockyyy
Proszę,oto dowód w załączniku:
|

Margosia to tylko wczoraj taka niegrzeczna była i nie pozwoliła mi spać. Zazwyczaj daje mamie kilka kopniaczków na dobranoc i idzie grzecznie spać razem ze mną A wczoraj to jakiegoś szału kopania dostała. Chyba jej posmakował sok z czarnej porzeczki, którego się napiłam przed snem i pewnie chciała jeszcze 
Ale mnie dziś mój tata zaskoczył Powiedział, że mi córcia urodę odbiera A ja myślałam, że jest zupełnie inaczej bo wszyscy mi zawsze mówili że ładnie wyglądam (najwidoczniej pewnie tak tylko mówili ). Powiedział mi, że mam jakieś takie wypieki na policzkach a mama dodała, że już to dawno zauważyła No super, to tylko ja tego nie zauważałam I faktycznie jak się przyjrzałam to mam takie zaczerwienione policzki, ale mi się wydawało, że mam takie od zawsze, ale widocznie według nich nie
|
|
|