2013-01-31, 13:07
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Cytat:
Napisane przez patrycjja
polegam tylko na bólach, śluzie i testach ( chociaż te o tak o, bo lekarz polecił, ale bez przekonania ). i ściągnęłam sobie na mojego androida WOMANLOG  polecam bardzo sympatyczny program. i podręczny, nawet jeśli chodzi o wszelkie daty ostatnich @. dla mierząco- obserwujących- można dodawać i tempki i inne objawy. no i program zawsze pod ręką, bo w telefonie 
|
Ja mam OvuView ale spojrzę i na ten Twój 
Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy
Dzisiaj jest termin miesiączki. Trochę się boje...czy jej nie dostane pomimo rosnącej bety. Do tego słabo mi od rana. Wstałam do wc jak mąż się szykował do pracy i od razu musiałam wracać do łóżka bo czułam że zaraz zemdleje.
|
Wracaj do łóżeczka i oszczędzaj się
Cytat:
Napisane przez shamanka7
Witam dziewczyny z drugą kawką
U mnie dzisiaj normalnie jakiś huragan przechodzi, zaraz mnie z biura wywieje. Jajnik lewy daje mi dziś w kość- wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że owulacja nadchodzi 
|
Niech Cie ten huragan wtwiewa prosto do męża i działajcie 
Cytat:
Napisane przez madziusia222
|
przykro mi 
Cytat:
Napisane przez badzia987
Siemka
Ja jestem chora. Byłam wczoraj u lekarza i powiedziałam o ewentualnej ciąży. I generalnie kazał mi brać ziółka na gardło, a dzisiaj jeszcze poza kaszlem doszedł mi katar i czuję się generalnie do kitu. Dostałam zwolnienie.
Nie wiem co tu brać, żeby to jakoś szybciej wyleczyć
Jeżeli chodzi o TŻ-ta- cieszy się ale jeszcze chyba do niego nie dochodzi.
Oczywiście martwię się co będzie w pracy.
|
Spróbuj domowe sposoby (mleko z miodem, herbata z imbirem i przede wszystkim amol)
a myślisz że możesz mieć w pracy nieprzyjemności?
Miłego dnia kobietki
|
|
|