Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-31, 13:07   #980
Pradip
Zakorzenienie

Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012

Cytat:
Napisane przez patrycjja Pokaż wiadomość
polegam tylko na bólach, śluzie i testach ( chociaż te o tak o, bo lekarz polecił, ale bez przekonania ). i ściągnęłam sobie na mojego androida WOMANLOG polecam bardzo sympatyczny program. i podręczny, nawet jeśli chodzi o wszelkie daty ostatnich @. dla mierząco- obserwujących- można dodawać i tempki i inne objawy. no i program zawsze pod ręką, bo w telefonie
Ja mam OvuView ale spojrzę i na ten Twój
Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
Dzisiaj jest termin miesiączki. Trochę się boje...czy jej nie dostane pomimo rosnącej bety. Do tego słabo mi od rana. Wstałam do wc jak mąż się szykował do pracy i od razu musiałam wracać do łóżka bo czułam że zaraz zemdleje.
Wracaj do łóżeczka i oszczędzaj się

Cytat:
Napisane przez shamanka7 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny z drugą kawką

U mnie dzisiaj normalnie jakiś huragan przechodzi, zaraz mnie z biura wywieje. Jajnik lewy daje mi dziś w kość- wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że owulacja nadchodzi
Niech Cie ten huragan wtwiewa prosto do męża i działajcie
Cytat:
Napisane przez madziusia222 Pokaż wiadomość
@ przyszła!!!!!!!!!!!!
przykro mi
Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Siemka

Ja jestem chora. Byłam wczoraj u lekarza i powiedziałam o ewentualnej ciąży. I generalnie kazał mi brać ziółka na gardło, a dzisiaj jeszcze poza kaszlem doszedł mi katar i czuję się generalnie do kitu. Dostałam zwolnienie.
Nie wiem co tu brać, żeby to jakoś szybciej wyleczyć

Jeżeli chodzi o TŻ-ta- cieszy się ale jeszcze chyba do niego nie dochodzi.

Oczywiście martwię się co będzie w pracy.
Spróbuj domowe sposoby (mleko z miodem, herbata z imbirem i przede wszystkim amol)
a myślisz że możesz mieć w pracy nieprzyjemności?

Miłego dnia kobietki
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora