2013-01-31, 12:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Cytat:
Napisane przez axxxa
ja jestem jeszcze
ktorejs z was dzieciatko moze tez ssie palec? kupilam wszystkie smoczki jakie sa i zaden jej nie pasuje, wypluwa i w zamian to palucha pcha do buzi. czytalam ze to przechodzi ale nie zawsze. moja tesciowa jest neonatologiem-pediatra i jak jezdzi do dzieci to mowi ze byla u jednej takiej co ma 2latka i paluch tak wyssany ze az bomble i odmoczony. ta wizja mnie przeraza.
|
Ty z chorzowa tak ?
u nas był ssany paluszek ale już oduczyliśmy się na rzecz smoka ...
Cytat:
Napisane przez marta1986222
Ja jestem z Bielska.
|
o to też blisko
może śląskie spotkanko jakieś ?
Cytat:
Napisane przez colds
Czekam tylko aż tamlin potwierdzi moją liste  I usuwam.
5 postów to nie jest tak dużo żeby nie móc napisac
Wyobrażacie sobie sytuacje, że moja pediatra jest prawie od sierpnia, chwile po tym jak Mela się urodziła, na chorobowym?  Brak mi słów..
|
Kasia na klubie pisze a Lucia podczytuje ale ma z Natkiem jazdy i uważam że powinna zostać ...  :brzyda l:
ale jak się upieracie to już nie będę się burzyć ...
---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------
Cytat:
Napisane przez maggie123
niestety Konczi w mojej firmie nigdy nic nie wiadomo.
|
Cytat:
Napisane przez Baobabek
teoretycznie....mnie szef wezwał jak byłam na urlopie po macierzyńskim przy synku  i musiałam pisac podanie z "prośbą" o rezygnację z urlopu i wypłatę ekwiwalentu....wtedy miałam umowę na czas określony i bałam sie, ze jak nie wrócę to mi nie da później nowej...teraz jest inna sytuacja, zamierzam od razu całość wykorzystać i ani dnia wcześniej nie wrócę  .
|
Ale jaja .. no nic nie powiem bo się zbulwersuję 
Cytat:
Napisane przez kajaja
moja Jula
|
 księżniczka !
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości [*] .. dzieli nas już tylko czas ...
|
|
|