Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-31, 13:15   #4129
karolajn1987
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.3

Dzień dobry gaduły!
Cytat:
Napisane przez Ewusia709 Pokaż wiadomość
Dzień dobry !!!

Na początek przekażę Wam wieści z wczorajszej wizyty, a później się zabiorę do czytania.

Więc wczorajsza wizyta udana, wszystko OK.
USG - ostatni etap i najbardziej ekscytujący, już przez chwilę się zmartwiłam, że mi USG nie zrobi bo mi kazał się po badaniu na fotelu ubrać. Ale jak już się ubrałam to zaprosił na leżankę, bo już się miałam dopominać No i tak... Dzidziolek nie był zbyt aktywny, trzeba było do niego stukać, aby się obracał, ale ogólnie ładnie się zaprezentował.
Super! Gratuluję chłopczyka

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
czy któraś z Was też nadmiernie kicha? Kurcze, od początku ciąży kicham prawie codziennie, po kilka razy Nie jestem ani przeziębiona, nigdy też nie byłam na nic uczulona. Nie mam pojęcia o co chodzi.
Ja sobie kicham też często gdzieś czytałam,że w ciąży to normalne, bo organizm usuwa pyłki i kurz

Lecicie z tymi postami,że hej!
Ja wczoraj byłam na wizycie na NFZ. Małe waży 250g , ruchliwe było bardzo, ale ruchów jak nie czułam tak nie czuję dalej
Najlepsze jest to, że ciągle słyszałam, że mam w brzuchu babę, a ta mi wczoraj mówi, że jej na chłopaka wygląda
ale w przychodni jakiś przedpotopowy sprzęt mają, nic tam nie widać i zbytnio się tym nie sugeruję. Prywatnie i na genetycznych mają najnowsze maszyny i tam widzieli dziewuchę ale jak wyjdzie synek to też nie będę płakać ważne,żeby zdrowe było i dalej moje małe musi zostać bezpłciowe

i pochwalę się moim bamborem w 19 tc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20130119_122032.jpg (13,6 KB, 32 załadowań)

Edytowane przez karolajn1987
Czas edycji: 2013-01-31 o 13:19
karolajn1987 jest offline Zgłoś do moderatora