2013-01-31, 12:20
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XI
Cytat:
Napisane przez Sola1
A mówiła może dlaczego?
Generalnie ta zabawka jest bardzo blisko niej - nie musi się jakoś specjalnie wyginać jeśli o to chodzi. Jak machnie łapką to rusza zabawkę lub złapie za ten gryzak. Oprócz tego patrzy sobie na nią. Zresztą tak samo robi z książeczką - też w nią często uderza, a generalnie jest ona do patrzenia.
Edit  : książeczka też wydaje szeleszczące dźwięki z drugiej strony jak się dotknie.
|
wiesz pewnie mowila ale to byla daaawno temu kojarze ze cos chodzilo o napiecie miesni, ale pewna nie jestem
tutaj link ciekawy http://www.terapia-ndt.waw.pl/rozwoj.html
co nie zmienia faktu, ze najpierw maly sie bawil wiszacymi zabawkami, bo wczesniej nie mialam pojecia, ze to ma jakies znaczenie...
Cytat:
Napisane przez MiciaKicia
Cześć 
jeeeeej 28 stycznia stuknęło nam pół roku po ślubie 
a wczoraj 6 tygodni po porodzie
Dziś odbieramy klucze do mieszkanka   :ju pi:
Tęsknię za Wami ogromnie ale nie mam kiedy narazie ogarniać wizażu  Dziś i jutro przeprowadzka, na weekend jedziemy do mamy tż bo obiecaliśmy więc dopiero po weekendzie się tak naprawdę w 100% ogarnę  
|
gratki za pol roku i 5 tygodni 
Cytat:
Napisane przez kotperski84
Melduję się i ja
Niestety nie mam kiedy czytać forum 
Wiktor kończy jutro pierwszy miesiąc, pierwsze 1.5tygodnia, póki mąż był z nami w domu, był jak aniołek-pierś, pielucha, 4 godziny snu. Od 2 tygodni jakby ktoś podmienił mi dziecko - nie mogę sobie zrobić nawet herbaty, muszę go ciągle nosić, żeby się nie darł i z utęsknieniem czekam, aż mąż wróci z pracy, bo po 10h ten płacz brzmi mi w uszach
Zaczęliśmy stosować kropelki esputicon, nie wiem czy pomoże. Aha, mały jest ciągle na piersi. Help....
|
wiesz ze to moze byc tak, ze Ty sie od razu denerwujesz maluszek to czuje, wiec tez jest niespokony i tak w kolko, znajomej corka miala kolki codziennie od 19 i znajoma juz pol godziny wczesnej wrecz codzila cala, byla bardzo nerwowa i mala tez z automatu, kiedys ktos poradzil zeby ona wyszlaa i zostal z mala tylko tata i mala o wiele leiej wszystko zniosla, ociec nie denerwowal sie tak, nastepnego dnia znow znajoma byla w domu i mala gorzej to zniosla, takze cos w tym musi byc
pomyslo chuscie alb nosidelku to bardzo uspokaja maluszki a rece masz wolne
Edytowane przez judkama
Czas edycji: 2013-01-31 o 12:25
|
|
|