Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XII 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-31, 12:20   #2232
judkama
Zakorzenienie

Dot.: Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XI

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
A mówiła może dlaczego?

Generalnie ta zabawka jest bardzo blisko niej - nie musi się jakoś specjalnie wyginać jeśli o to chodzi. Jak machnie łapką to rusza zabawkę lub złapie za ten gryzak. Oprócz tego patrzy sobie na nią. Zresztą tak samo robi z książeczką - też w nią często uderza, a generalnie jest ona do patrzenia.

Edit : książeczka też wydaje szeleszczące dźwięki z drugiej strony jak się dotknie.
wiesz pewnie mowila ale to byla daaawno temu kojarze ze cos chodzilo o napiecie miesni, ale pewna nie jestem
tutaj link ciekawy http://www.terapia-ndt.waw.pl/rozwoj.html
co nie zmienia faktu, ze najpierw maly sie bawil wiszacymi zabawkami, bo wczesniej nie mialam pojecia, ze to ma jakies znaczenie...

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Cześć
jeeeeej 28 stycznia stuknęło nam pół roku po ślubie
a wczoraj 6 tygodni po porodzie

Dziś odbieramy klucze do mieszkanka:ju pi:

Tęsknię za Wami ogromnie ale nie mam kiedy narazie ogarniać wizażu Dziś i jutro przeprowadzka, na weekend jedziemy do mamy tż bo obiecaliśmy więc dopiero po weekendzie się tak naprawdę w 100% ogarnę
gratki za pol roku i 5 tygodni

Cytat:
Napisane przez kotperski84 Pokaż wiadomość
Melduję się i ja

Niestety nie mam kiedy czytać forum
Wiktor kończy jutro pierwszy miesiąc, pierwsze 1.5tygodnia, póki mąż był z nami w domu, był jak aniołek-pierś, pielucha, 4 godziny snu. Od 2 tygodni jakby ktoś podmienił mi dziecko - nie mogę sobie zrobić nawet herbaty, muszę go ciągle nosić, żeby się nie darł i z utęsknieniem czekam, aż mąż wróci z pracy, bo po 10h ten płacz brzmi mi w uszach
Zaczęliśmy stosować kropelki esputicon, nie wiem czy pomoże. Aha, mały jest ciągle na piersi. Help....
wiesz ze to moze byc tak, ze Ty sie od razu denerwujesz maluszek to czuje, wiec tez jest niespokony i tak w kolko, znajomej corka miala kolki codziennie od 19 i znajoma juz pol godziny wczesnej wrecz codzila cala, byla bardzo nerwowa i mala tez z automatu, kiedys ktos poradzil zeby ona wyszlaa i zostal z mala tylko tata i mala o wiele leiej wszystko zniosla, ociec nie denerwowal sie tak, nastepnego dnia znow znajoma byla w domu i mala gorzej to zniosla, takze cos w tym musi byc
pomyslo chuscie alb nosidelku to bardzo uspokaja maluszki a rece masz wolne

synuś
córeczka
synuś

Edytowane przez judkama
Czas edycji: 2013-01-31 o 12:25
judkama jest offline Zgłoś do moderatora