Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zespół HELLP (ciężka forma stanu przedrzucawkowego)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-31, 13:05   #10
gosia7282
Przyczajenie

Dot.: Zespół HELLP (ciężka forma stanu przedrzucawkowego)

Kasia, chodzi Ci o te wpisy z 29-go? Ja widzę dwa, więc chyba wszystko OK? A możesz napisać, jakie badania robisz? My jestesmy dopiero po jedenj wizycie u ginekologa i na razie tylko mocz i krew, internista zlecił holter ciśnieniowy i tez jakieś badania krwi, mam jeszcze wizytę zamówioną u kardiologa, ale to dopiero 26-go lutego. I jeszcze mam usg jamy brzusznej, żeby sprawdzić, czy nerki i watroba przetrwały atak ciśnienia. Chciałam porównać nasze badania, zawsze można się troszkę bezpieczniej poczuć.
Co do sfery 'duchowej' całej sprawy, to oczywiście, że musimy się sami uporać, że żadne słowa nie spowodują, że ból zniknie, ale kto wie, może psycholog jakoś odpowiednio ukierunkuje myslenie, że to trochę załagodzi? Nie wiem, jeszcze nie byliśmy, więc ciężko powiedzieć. Mi poleciła tego psychologa pani ginekolog, więc spróbujemy.
Ja tez nie planuję się poddać, ale nie pocieszyłaś mnie tym rokiem czekania Myślałam, że trochę szybciej pójdzie. Wiesz, już mam swoje latka ;]

Edytowane przez gosia7282
Czas edycji: 2013-01-31 o 13:14
gosia7282 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując