Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XII 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-31, 13:48   #2260
T'ai
Zakorzenienie

Dot.: Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XI

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
hej kochane uwaga w miare uproalam sie z domem i wracam na forum jak tylko sie jakos wbije mam nadzieje ze sie uda wreszcie przyjmiecie z powrotem coooo

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość

dziewczyny a ile waza wasze dzieciaki czy ttylko moj taki slonik
na 7 tygodni 5 kg
zacznie chodzić to się wyciągnie, nie przejmuj się

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Ja akurat ją lubię. Może rzeczywiście ta metoda o której piszesz jest przesadzona.
Ale ostatnio złapałam się na tym, że jak moja budzi się w nocy to nie mówię nic do niej ( w ciągu dnia to normalnie gadam do niej jakby coś rozumiała ), a jak mówię to cicho. Jak mówię głośniej to automatycznie się wybudza i trudniej ją uśpić. Oczywiście nie zawsze jest to regułą na dobre spanie, ale coś w tym jest. Tak samo po kąpieli przygaszam światła, zostaje lampka - jak jeszcze nie idę spać ( jak sama idę spać to w ogóle gaszę światło) i staram się żeby nie było za głośno. Jak już uśnie to już nie ma takiego znaczenia.
a u nas czasem sam zaśnie, czasem tulę
ale chciałabym całkowicie odejść od tego i żeby sam zasypiał
czy ja jestem okrutna w takim razie?
jak płacze to podchodzę i przytulam, ale jak ma tylko otwarte oczy i się wierci to chyba krzywdy nie robię?
w nocy jak karminy to nie mówimy do niego, nie zapalamy światła i bywa że od razu przyśnie przy butli prawie
a jak nie to powierci się w łóżeczku i w końcu przyśnie (bywa że i godzinę to trwa) - szczerze - w środku nocy nie bardzo mi się chce go lulać
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora