2013-01-31, 15:06
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX
Cytat:
Napisane przez Enaffi
|
dziękować
nie wiem czy 26kg w 3 miesiące to tak zdrowo do końca róznica ogromna miedzy tym a obecnym.
---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------
Cytat:
Napisane przez MirellamKoko
Nie na 6 głosów. Kto zdobędzie największą liczę głosow ten wygrywa. ok. Lista zamknięta na poprzedniej stronie.
Kto chce niech poda nick, kto nie to nie.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Spam
dla tej osoby wyżej ktoRa uważa że to spam.
Temat jest o filmikach urodowych, my się tego ściśle trzymamy. Rozmawiamy , wklejamy linki a dziś postanowiłyśmy przyznać pozytywną nagrodę. Ot i tyle. Nie złote gumiaki a złoty LINER drogie Panie. Za najlepszy kanał makijażowy. Pochwalić kogoś. Przyjemnie, miło, każdy może zagłosować, kto nie chce to nie. Nic to nie zmienia i nic nie wnosi. Zabawa.
dziś około północy podam wynik
Nominowani:
1. KatOsu
2. RedLipstickMonster
3. Zmalowana
4. Loveandgreatshoes (Justyna)
5. Maxineczka
6. Digitalgirl13
7. Ladumakeuppl
8. BrunettesHeart
9. alltheprettyfacesTV
10. grzeex3
|
czyli bierzemy pod uwage całokształt? ja głosuje na RLM - bo jest bardzo pozytywnie przy każdym filmie, bez spiny, bez nadęcia, czysto schludnie, umie pomalować siebie, a co najwazniejsze innych, jest róznorodność i wiele pomocnych filmów dla amatorów ( jesli chodziło by tylko i wyłacznie o technike makijażu to Maxi chyba najwieksze wrażenie na mnie robi, ale pod innymi względami jest kiszka troche )
---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund
a ja nie jestem przekonana co do kandydatury RLM. Ostatnio wykonała makijaż wieczorowy dla brązowych oczu na innej dziewczynie http://www.youtube.com/watch?v=q3dgX...7-NsuA&index=2 napisałam jej że kolory mi się podobają ale zamknęła tej dziewczynie oko i wygląda na ciężkie i zmęczone. A ona odpisała mi że tak ma być i o to chodzi w makijażu wieczorowym  no chyba raczej nie  oko ma zawsze wyglądać na wypoczęte i otwarte ale u brązowych oczu trudno jest zrobić mocny makijaż bo od razu się wszystko zlewa
|
skąd ja to znam dlatego tez nie lubie siebie w ciemnych makijażach
|
|
|