Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-31, 14:07   #195
anesh_
Zakorzenienie

Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez Katiaskaa Pokaż wiadomość
Mój też tak robi czasem boli strasznie, a raz od tego mi się jakiś guzek zrobił

Z tego co wiem to skaza może pojawić się w dowolnym momencie. U nas po jakimś miesiącu wyszła na jaw

To jest po prostu szczepionka na żółtaczkę, ale jest za darmo A i myślę, że warto się skonsultować z innym lekarzem

Tak jakoś wyszło, zawsze do morza trochę mnie ciągnęło. A praca jest, dwie uczelnie w Polsce kształcą w tym kierunki, kończy mniej niż 100 osób rocznie, a wbrew opiniom rynek stoczniowy w naszym kraju całkiem dobrze się rozwija ale i tak pracy będę szukać dopiero w wakacje, póki co chcę z Antosiem posiedzięć

za pokonanie wroga

Też tak przeczytałam

Co to prezentu to może napisz, też jakieś tańsze i niech sama zdecyduję. Ja tak robiłam na babyshower dałam listę w różnym przedziale cenowym
Biedny Mati, musiał się przestraszyć, że was nie ma. Nam tak też się zdarzyło i w dodatku też u teściowej

Współczuję... w ogóle wam wszystkim, które musicie zostawiać dzieciaczki.

Byliśmy dziś na szczepieniu i nawet nie zapłakał wszystko dobrze i mały przestał przybierać już w taki tempie. Waży 8300 g i lekarka powiedziała by jeszcze troszkę wstrzymać się glutenem skoro ma skazę

To super ze jest praca
A przypomnij mi ile Antos ma? Wiem, ze mi juz pisałas, ale nie pamietam:P
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora