Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-31, 15:09   #4188
BelleFramboise
Raczkowanie

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.3

Hej, ja jak zwykle w biegu
Wczorajsza, nocna wizyta zaliczona do udanych nowy gin mnie zbadał, pobrał wymaz na cytologię(wcześniej nikt mi nie raczył tego zrobić w ciąży), oczywiście okazało się że mam jakąś infekcję pochwy ale podobno to nic groźnego, globulki dopochwowe mają pomóc USG nareszcie byłote długie nogi hehe i pytam się o płeć, a on że nie lubi przed 20 tyg mówić o płci, ale wydaję mu się że będzie CÓRKA!!!ja w szoku, bo cały czas nastawialiśmy się na chłopca Gin stwierdził, że nie mam się nastawiać na dziewczynkę do następnej wizyty, bo sam nie jest pewien i rzeczywiście sama patrzyłam w ten monitor i raz widziałam "jajka" a raz nie nie dało się dokładnie tego ustalić, trudno poczekamy, czy rzeczywiście będzie Pola następna wizyta, 27.02 i tam wszystko(mam nadzieję) się potwierdzi Ogólnie jestem zadowolona z wizyty, w końcu jakiś normalny klimat
Uciekam dalej, jadę do siostry na parę dni, nie wiem czy będę miała czas do Was zaglądać
Buziaki

Kocham

Razem od 23.08.2009
03.11.2012.- II kreseczki

Maleństwo

Nelly
BelleFramboise jest offline Zgłoś do moderatora