Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-31, 15:54   #4120
popolqa
BAN stały

Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)

pylo pyknięte
Cytat:
Napisane przez PaulinaWro Pokaż wiadomość
Nie ściemniaj,siedzę i gapię się przez okno i nie widzę słońca:P Może z Twojej strony Wrocka wyszło,z mojej południowej jakoś nie

Idę poćwiczyć,moje sumienie gryzie mnie w tyłek za moje grzeszki.Przed chwilą wyszła ode mnie klientka,która przyniosła nam po jabłku w cieście z rodzynkami (pycha) i po warkoczu serowym.Oczywiście,że zjadłam hahaha
teraz to juz nie, ale o 11-12 ładnie świeciło az wiosnę poczułam
Cytat:
Napisane przez determined Pokaż wiadomość
Cześć kobitki

Ależ wieje! Sztormy nad morzem jak cholera..
Tęsknię za moim ukochanym południem..
Ale nie o tym mowa teraz Dziś recovery, cieszę się, bo przez tą okropną pogodę nie mam ochoty nic robić .. Jakaś napuchnięta się czuję Mięśnie się spompowały chyba ..

popolqa to Ty z Wrocławia? Uwielbiam to miasto! I do tego niedaleko mojego rodzinnego domu do którego wciąż mi tęskno

Właśnie obejrzałam filmik Beachbody success stories https://www.youtube.com/watch?featur...olOGHC46Q&NR=1 Macie ochotkę na troszkę motywacji to prosz bardz

A ja zabieram się za ćwiczenia
tak z Wrocławia
też kocham Wrocław! nie wyobrażam sobie siebie gdzie indziej choć pod koniec roku będę sie przeprowadzać do wsi pod wro ale i tak szkoła i praca we wrocławiu!
Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczyny, postanowiłam dołączyć
Matko i córko, co za rzeźnia Kiedyś miałam już do tego podejście ale to było daaawno temu.

Wyniki 1. testu z dziś:
switch kicks 104
power jacks 60
power knees 95
power jumps 41
globe jumps 13
suicide jumps 17
push-up jacks 30
low plank oblique 59

Oczywiście im dalej w las tym mniej starannie udawało mi się robić każde ćwiczenie.
Aktualnie walczę z mdłościami i ledwo się doczołgałam do pozycji siedzącej
chrzest bojowy zaliczyłaś
popolqa jest offline Zgłoś do moderatora