Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zapuszczanie włosów część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-31, 15:55   #2402
Hanan26
Zakorzenienie

Dot.: Zapuszczanie włosów część II

Cytat:
Napisane przez izus1990 Pokaż wiadomość
Ja w sumie pobieżnie rozstałam się z prostownicą, ponieważ mam cieniowane włosy przy twarzy i grzywkę no i niestety muszę tu prostować. I co zaobserwowałam? Ameryki nie odkryję ale na długości nie mam rozdwojonych końcówek a właśnie tu przy twarzy cieniowane końce są porozdwajane. To taka sugestia dla dziewczyn, które jeszcze nie są przekonane o odstawieniu/ograniczeniu prostownicy.
ja też mam mocno cieniowane włosy (w dodatku widać jeszcze moją nieszczęsną trwałą ), ale sposób w jaki suszę włosy prostuje je i nie sięgam po to zło też myślałam, że do końca życia będę musiała prostować te końcówki, ale dałam radę

Cytat:
Napisane przez Sawa87 Pokaż wiadomość
u mnie niecały miesiąc, , co nie co się jeszcze kruszy aczkolwiek po keratynowym prostowaniu znacznie mniej. Mój "odwyk" jest ciężki jakoś zawijające się końce ratuje szczotką jonizującą
ileż to ja razy się zmuszałam do nieprostowania tyle podejść miałam, aż w końcu STOP i nawet nie patrzę na prostownicę

Cytat:
Napisane przez _Angelina_ Pokaż wiadomość
Witajcie Moje Kochane
zaniedbałam was bardzo ale musicie wiedziec ze jestem z wami cały czas. Na chwile obecna jestem chora ;/ dopiero dzis sie podniosłam z łóżka i zaczełam zwiedzac mieszkanie.
przez dwa dni trzymałam na głwie olej ze słodkich migdałów. Choroba odebrała mi siły i normalnie nie mogłam nawet umyc włosów. ale juz jest ok
wracaj do zdrowia moja siostra też ostatnio 3 dni z powodu choroby chodziła z olejkiem na włosach

Cytat:
Napisane przez Sawa87 Pokaż wiadomość
Pewnie ,że możesz.. Poczytaj wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=501187 dziewczyny są bardziej obeznane w temacie, same wykonują sobie zabiegi...
a mam pytanie ile kosztuje domowe keratynowe prostowanie? oeirntujesz się może? kiedyś szukałam, ale jakoś znaleźć nie mogłam może źle szukałam