Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy mogę być w ciąży - prawdopodobieństwo. Zbiorczy, cz.8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-31, 15:03   #4186
DZIEWCZYNA016
Przyczajenie

Arrow spozniajacy sie okres

wiem ze są podobne tematy ale nie znalazłam takiego, który by mnie zadowolil....
wiec tak ostatnia miesiaczke mialam 31.12,2012 i planowo wg mojego kalendarzyka powinnam miec kolejny cykl 29-30. dzis 31 i nadal nic. Od jakiegos pol tygodnia boli mnie brzuch w podbrzuszu ale okresu nadal nie ma...
19 stycznia bylam u ginekologa i badania wyszly wszystkie dobrze, tylko w poprzednim tygodniu dostalam grzybicy pochwy ktora juz prawie ustapila...
dodam ze 25 stycznia kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia, ale byl to bardzo krotki stosunek ( ok 5 min) i nie doszedl on we mnie ( planowo byly to moje dni nieplodne). wypilam rowniez wtedy rowniez spora ilosc alkoholu, jestem mloda 18 lat. nie bylam ostatnio przeziebiona, i pytanie do was kochane czy moze mi sie spozniac od alkoholu, grzybicy? no i tez stresu bo caly ten tydzien to juz wrecz oczekiwanie i duzzoooo stresu, a slyszalam ze stres tez opoznia okres
DZIEWCZYNA016 jest offline Zgłoś do moderatora