Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-31, 15:24   #2357
blond bunny
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXII

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
Bunny napisałam do Ciebie maila w sprawie ombre, ale spoko, nie ma pośpiechu
odpisalam maila

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Dooobra wstawiam zdjęcia zaraz po farbowaniu i po myciu przeciwłupiezowym

Wiec tak, zaczne od tego, ze generalnie farba ladnie rozjasnila wlosy, jednak przez te pasma fioletowe na koronie wydawalo sie, ze reszta wlosow jest dosc zolta. Ale tak nie jest Tylko te wlosy od spodu, ktore mam zawsze ciemniejsze zlapaly ladny kolor
Mycie przeciwlupiezowym poskutkowalo, gdyz teraz mam typowo popielato-perlowy odcien, z domieszka naturalnego blondu (taki urok). Nie patrzcie na stan wlosow, bo albo sa mokre, albo wysuszone suszarka, dodatkowo nie sa wyprostowane no i koncowki sa do podciecia, podetne sobie w srode w przyszlym tygodniu
wiadomo, swiatlo tez slabe, bo aparat troche swiruje od tej pogody

zdj 1, 2- zaraz po farbowaniu
zdj 3, 4- po myciu przeciwlupiezowym

przypominam, wella illumina 9/60
mnie sie podobalo juz od razu dla mnie fioletu nie bylo ale ladnie, kojarzy mi sie z 9.22 majirela.

Cytat:
Napisane przez groszek1852 Pokaż wiadomość
Dziewczyny,możecie mi jakoś pomóc?
odpisalam ci w moim profilu.
Cytat:
Napisane przez kasik16 Pokaż wiadomość
hej proszę Was o poradę, ponad miesiąc temu farbowałam moje naturalne włosy farbą delikatnie opalizujący blond 7.0 z garniera(moje naturalne włosy to jasny brąz . Włosy mam obecnie chyba na poziomie 7, z odcieniem złocistym, odrosty nie rzucają się bardzo w oczy. Kusi mnie farba recital preference islande http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...9QEwAg&dur=198
jak myślicie jaki efekt mogę uzyskać. Jakich kolorów nie powinnam stosować mając teraz połysk złoty, żeby nie wyszło jakieś paskudztwo, zielone mi chyba nie grozi? nie chcę też rudości, ale kolor stonowany, raczej zimny, dzięki z góry za odp
ja nie radze akurat tego islande... jak dla mnie to on czeto podzielonkawy wychodzi taki jego urok...moze 8.1 sobie sprobuj?
Cytat:
Napisane przez Ninedin Pokaż wiadomość
Może ma któraś ochotę na seksi kitkę

http://allegro.pl/sexy-kitka-dopinka...969470701.html
doczepie sobie do tyłka i bede udawac kucyka