Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-31, 16:49   #236
lidka0308
Zadomowienie

Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Biedactwo... ale większość z nas to wkrótce czeka...

Brawo dla zucha!

Ani razu nie przemyłam solą fizjologiczną - od początku przegotowana woda. Spróbuj tak, póki masz jeszcze zapasy, jeśli nie podejdzie to wtedy sobie zamówisz.

Ej, coś jest na rzeczy, bo u nas w lumpkach tak samo. Jak była malutka to torbami nosiłam, a teraz jak przeglądam to na 1-2 latka też są super rzeczy, a na teraz mało. No ale może to dlatego, że nasze dzieciaczki zaczynają nosić 74, w którym co poniektóre zaczynają raczkować no i te ciuszki są bardziej poniszczone. Tak w ogóle to Alicja ma dresik po mojej siostrzenicy, która nosiła go jak miała 7-8 miesięcy (pamiętam że raczkowała w tym) a na Alę już jest mały Ciekawe ile moja żyrafka ma wzrostu No ale my oboje z mężem wysocy, to skąd by się małe dziecko miało wziąć

hehe faktycznie

jaka mina

Skonsultuj będziesz miała szerszy pogląd na to.

za szczepienie.
Kaszka jest po 6 miesiącu, ale w celu wprowadzania glutenu podaje się tą zalecaną ilość już teraz. Nic nie gotujesz, tylko dosypujesz, tak jak piszesz możesz np do jabłuszka, zupki

ale z wyglądu czy z charakteru?

Wróciłyśmy ze spaceru, Alicja wrąbała słoik jarzynowej a teraz bawi się na macie grzecznie jak nigdy.
Zaliczyłam dziś lumpek i oprócz ciuszków upolowałam taką książeczkę http://loveallblogs.com/faces-by-john-fordham/ za 1 zł oczywiście

Właśnie się przeturlała z plecków na brzuszek!!! Nareszcie!
no cudnie że się dzidzia turla
moja dziś z uporem maniaka cały dzień to robi
co ja ją na plecy to ta myk i zaraz z powrotem na brzuchu
trenuje się niesamowicie

Cytat:
Napisane przez ula2689 Pokaż wiadomość
Jezdem i ja!

Asiulka witajcie z powrotem!

A ja byłam wczoraj w końcu wkładkę zamontować i spokój na 5 lat
a ja jakoś się boję tej wkładki
teraz mi się nie opłaca jej zakładać, bo za rok mam nadzieję być znowu w ciąży
ale potem chyba się zdecyduję, choć jakoś mi tak dziwnie myśleć, że obce ciało będzie mi siedziało w macicy no i czy jakichś powikłań nie spowoduje
ale w sumie hormony też mogą powodować powikłania zdrowotne i bądź tu mądry i się na coś zdecyduj eh

Cytat:
Napisane przez sandra23s Pokaż wiadomość
my po usg szyna idzie do kosza na smieci-bioderka sa zdrowe.jestem przeszczesliwa: jupi:
ale wspaniała wiadomość
lidka0308 jest offline Zgłoś do moderatora