Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-31, 17:08   #243
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Wiem, że to normalna temperatura u niemowlaka, ale on ma zawsze 36,5 a teraz 37 i ma ciepłe czoło i się martwię

O, ale fajna

Nie powinno mu być za ciepło, bo leży w samych śpiochach i przykryty nie jest niczym. I płakać też nie płakał, tzn. teraz niedawno trochę, bo śpiący był, ale wcześniej nie, więc nie z tego. Mam nadzieję, że jutro już będzie ok. bo mnie to przeraża, że może być chory

Oglądałam rozmowy w toku akurat jak włączyłam to była matka Madzi, a potem inna baba, co zabiła swoje 5-cio miesięczne dziecko i siedzi w więzieniu. Normalnie nóż się w kieszeni otwiera, jak one nic sobie nie mają do zarzucenia i takie biedne i poszkodowane są.... A ta cała psycholog jeszcze je broni.... No cholera jasna, depresja jest niedługo po porodzie, a nie pół roku! A jak się ma problemy i przychodzą głupie myśli do głowy, to są specjalne ośrodki, jest rodzina, telefony zaufania, a w ostateczności można oddać. Nic nie usprawiedliwi takiego zachowania. Jak patrzę na mojego synka, jak się uśmiecha do mnie, jak patrzy mi z ufnością w oczy, to nie mogę pojąć jak można zrobić taką straszną rzecz bezbronnej istocie, która ufa tylko nam....
Musiałam to z siebie wyrzucić....
nie martw sie na zapas kazde dziecko kiedyś sie przeziębia, najważniejsze to wcześnie reagować i nie dopuścić do tego, aby z banalnego przeziębienia wyszło coś gorszego

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora