Wiem, że to normalna temperatura u niemowlaka, ale on ma zawsze 36,5 a teraz 37 i ma ciepłe czoło i się martwię
O, ale fajna
Nie powinno mu być za ciepło, bo leży w samych śpiochach i przykryty nie jest niczym. I płakać też nie płakał, tzn. teraz niedawno trochę, bo śpiący był, ale wcześniej nie, więc nie z tego. Mam nadzieję, że jutro już będzie ok.

bo mnie to przeraża, że może być chory
Oglądałam rozmowy w toku akurat jak włączyłam to była matka Madzi, a potem inna baba, co zabiła swoje 5-cio miesięczne dziecko i siedzi w więzieniu. Normalnie nóż się w kieszeni otwiera, jak one nic sobie nie mają do zarzucenia i takie biedne i poszkodowane są.... A ta cała psycholog jeszcze je broni.... No cholera jasna, depresja jest niedługo po porodzie, a nie pół roku! A jak się ma problemy i przychodzą głupie myśli do głowy, to są specjalne ośrodki, jest rodzina, telefony zaufania, a w ostateczności można oddać. Nic nie usprawiedliwi takiego zachowania. Jak patrzę na mojego synka, jak się uśmiecha do mnie, jak patrzy mi z ufnością w oczy, to nie mogę pojąć jak można zrobić taką straszną rzecz bezbronnej istocie, która ufa tylko nam....
Musiałam to z siebie wyrzucić....