2013-01-31, 18:52
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Smarowidła czy też żele - z Yves Rocher mamy ich wiele! Promocje, oferty YR- cz
Cytat:
Napisane przez seledine
wreszcie skończył mi się krem PN oliwka, zaczęłam owies - zdecydowanie lepiej nawilża, zostawia dużo bardziej miękkie dłonie, gdybyście się kiedyś wahały to ode mnie głos na owies!  )
|
a ja właśnie niedawno kupiłam oliwkę na przetestowanie jako pierwszy krem z PN i niby fajny bo ma boski zapach - kojarzy mi się z takimi niedojrzałymi jabłkami papierówkami heh jakiś dziwny węch mam ale nawilżanie niezbyt rewelacyjne więc wyniosłam go do pracy, tam się nie zmarnuje, fajny jest do miziania rąk a przynajmniej nie lepią się po nim łapki do myszki i klawiatury tak jak po mojej poprzedniej Neutrogenie a dziś przy okazji bycia w stacjonarce posmarowałam ręce waniliowym PN i ten lepiej nawilża. Muszę wam powiedzieć, że dostałam w stacjonarce oczopląsów - lubelski sklepik jest mały - na oko jakieś 20 m2 i jak jest 5 osób to już tłok a dziś było około 20!! nigdy tyle ludzi tam nie widziałam nie było jak się po sklepie ruszyć. koniec ważności ulotki styczniowej i każdy chciał zdążyć wykorzystać Ale w trakcie stania w kolejce do kasy powąchałam wszystkie męskie zapachy w tym nowy Ambre Noir i przepadłam już wiem, czym będzie pachnieć niedługo szanowny Pan Małż No i wyszłam z pełną kieszenią chusteczek zapachowych bez, róża, evidence, MdB i hoggar nic innego nie mieli (hoggar swoją drogą też mi się podoba, ciekawe co Małż powie) Moje dzisiejsze łupy:
Aksamitny żel do mycia twarzy Nutritive Vegetal 2 w cenie 1 dziś będą testy jutro napiszę jak się sprawuje,
odżywka odbudowująca z olejkiem jojoba też będę testować i oczywiście ukochany żel kawowy gratis 2 długopisy i kupiłam czapkę z szalikiem bardzo cieniutkie ale na bardzo wczesną wiosnę będą w sam raz
|
|