Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zapachowy kramik :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-03-11, 23:38   #13
Darlene...
Przyczajenie

Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Zapachowy kramik :)

Dziewczyny, podpisuję dokładnie jutro, bo teraz tak na szybko przejrzałam Wasze wątki i propozycje Za perfumy szukałabym najlepiej innego zapachu, ale niekoniecznie, szczególnie jeśli chodzi np. o YR. Mogę też oddać kilka za coś jednego. Najbardziej marzyłyby mi się Allegorie np. Mentafollia albo Hebra Fresca, coś świeżo-owocowego, letnio-wiosennego, żadne kadzidlaki i dusiciele, bo takie mam na składzie, ewentualnie Amor Amor, wersja Fraiche chętnie

Daigee, coś mi się podobało, jutro odpiszę.
Margot, na Twoje pytanie odpowiedziałam- nie tylko pefumy.
Polu, zerknęłam na zdjęcie w wątku- widzę fajną mgiełkę, fajne masz rzeczy. Co Ci się u mnie podoba?
Neonko, żaden z tych zapachów nie przypadł mi do gustu.
Lilly, za Sensi dziękuję- mam jeszcze odrobinkę- na razie odstawiam ten zapach.
Mariolu, widzę fajne cienie. Które perfumy Cię interesują? Bo to jest tak, że niektóre zapachy chciałabym zamienić tylko na inne perfumy albo na coś z wyższej półki np. do włosów albo krem (kolorówka raczej nie), a niektóre to na coś co mi wpadnie w oko
Zakręcona, za ciuszki dziękuję. Z ciuszków mogę wziąć paski, torebki, coś hand-made, biżu też. Królestwo za skórzaną torbę Diversa http://www.allegro.pl/item174051458_...wa_khaki_.html
taką jak z linka, najlepiej zielona lub śliwka

Opolanko, Kamilo, tylko rzuciłam okiem. Jutro odpiszę.
Lunko, muszę sobie Miracle przypomnieć, ale raczej nie. Szukam czegoś bardziej zieleniastego, jeśli słodkie albo bardziej killerowate to tylko w stylu lekkiej wersji Amorka albo Live J.Lo.
Darlene... jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując