Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-01, 07:12   #4688
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V

Hej wczoraj miałam pozaznaczane cytaty, żeby dziś odpowiedzieć i coś mi je zeżarło

nadrobiłam jedną stronę i uciekam, bo trzeba się ogarniać

co do Katarzyn W i podobnych przypadków to ja nie jestem za karą śmierci bo dla mnie to żadna kara... że tak powiem umrze i ma spokój, a niech się męczy tak jak dziecko się męczyło... powinno być tak jak pisała chyba Ptaszysko - oko za oko
Gdybym ja dorwała się do władzy to wysłałabym takie baby i nie tylko-ogólnie wszystkich więźniów do jakichś ciężkich robót w kamieniołomach albo gdzieś- przydaliby się Państwu a i niech poczują co to ciężka robota, ból, zmęczenie, niech na siebie zarobią a nie tak jak jest teraz w więzieniach że mają lepiej niż niejeden uczciwy człowiek- bo trzeba przestrzegać praw człowieka. Zabiłeś kogoś-nie masz żadnych praw- tak powinno być a nie że oni jeszcze dostają za to w nagrodę ciepłe mieszkanko, dobre jedzenie, tv, siłownia- warunki jak w hotelu
Normalny człowiek czeka do lekarza czasem nawet 2 lata w kolejce a co się dzieje jak więzień zachoruje? od razu z nim muszą lecieć i to bez żadnych kolejek. Mój szwagier pracuje w więzieniu i jak czasem poopowiada co tam się dzieje i jakie oni mają prawa to nóż się w kieszeni otwiera aż się zezłościłam

Cytat:
Napisane przez joanna200 Pokaż wiadomość

obstawiam Trzebiesława..

a no tak, ten nieszczęsny 17.. no to powodzenia..
Trzebek, Trzebysław może być heh będę go pytać: Trzebek masz dużo potrzebek?

heh nie no imiona pierwsza klasa, większość pierwszy raz na oczy widzę

Cytat:
Napisane przez LiwkaO Pokaż wiadomość
Pochwale się dostałam właśnie bujaczek w prezencie dla małej od sióstr http://allegro.pl/fisher-price-w2583...920523701.html złożyłam sama! cudny!!!
śliczny

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Witam Mamusie

Przyznam się bez bicia, że niemal nie czytałam przez kilka dni (była u mnie siostra z córką i kilometry po Wawie robiłyśmy) i wątpię, że nadrobię, ale obiecuję, że odtąd Was już nie opuszczę aż... do śmierci wizażu
Z małą przerwę na poród, ale kto wie... tel będzie ze mną, więc Wy też.

Wrzucę za to zdjęcia z 32 tc, będąc dumnie na końcówce 33. I pokażę jeszcze mojego synka
a no właśnie zauważyłam, że Cię parę dni nie było, tak samo jak Agateczki... znowu gdzieś zniknęła. mam nadzieję, że jeszcze nie urodziła

synek
a co do brzucha to powinno być lanie a właściwie to za wagę bo brzusio śliczny i okazały Ty tu chciałaś wywalać te co za mało przytyły i pisałaś że dużo przytyłaś a tu co? szczupak jak się patrzy teraz mi głupio bo po Twoich opisach wyobrażałam sobie, że jesteś co najmniej 2 razy szersza