Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-01, 09:55   #4265
blonde_hair
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Faktycznie!

ja tam odliczam do wiosny

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Było wszystko
1. Nadrobiłam porządnie wizaż
2. Poszłam do biblioteki (w końcu ! )
3. Wypiłam kawkę z babcią i poplotkowałyśmy bez pośpiechu
4. Zrobiłam obiadek
5. Poszłam na zakupy dla babci- apteka i jakieś pierdółki, zaliczyłam od razu spacer.
6. Przywitałam tż po prazy w super nastroju
7. Czytałam pół wieczoru książkę- i dziś zamierzam ją skończyć, tego mi trzeba było.
8. Wieczorem spełniałam się jako kochana dziewczyna swojego chłopaka

Co do torby to myślę podobnie.
klask i:

Cytat:

Chciał mieć dłuższy dzień

Jakoś humor mi się poprawił i jest fajnie
Dziś znowu mam przymusowe wolne, bo w systemie jakieś zmiany. Trudno- płakać nie będę Planów mam całe mnóstwo- porządny pedicure, regulacja i henna brwi, maseczki na twarz, jakieś ćwiczenia, wieczorem kąpiel z peelingiem i masażem od tż (jeszcze tego nie wie , depilacje i takie tam sprawy A co

Jutro chyba od samego rana będę pomagać siostrze w przeprowadzce, a wieczorem idziemy na podwójne urodziny, także weekend zapowiada się fajnie
Cytat:
taaa...
Ale mam nadzieje,ze zasnie po poludniu
Super dzien sie zapowiada

Cytat:
Chyba nie zdziwię Cię jak napiszę, że mój tż też w swoim komputerowym świecie jest i Bożego świata nie widzi Czasami to już taki agresor mi się włącza O widzisz, taka taktyka też dobre, wypróbuję
Cytat:

Nie mój tż jest zupełnie kimś innym, ale za to ubóstwia wszystkie nowe gry jakie wychodzą na rynek. Jak słyszę jego rozmowę z moimi siostrzeńcami o "tankach" albo innych dziwnych rzeczach, to ogarnia mnie przerażenie, panika i wkurzenie Teraz już i tak mniej gra, a ja potrafię się dopomnieć o swoje potrzeby, ale nie powiem, czasami to furii dostaje jak mi odpowiada, że zaleje mi herbatę za 3 minuty, bo musi puścić atak
mój jest identyczny