Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie kwietniowo - majowe:)))
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-03-12, 10:52   #1305
gosik79
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie kwietniowo - majowe:)))

No to moja jeszcze malutka w porównaniu z małą Pyciaczka. Z rozmów kobiet na położnictwie słyszałam, że dzieciaki leżące z mamami mają po 4 kilo i więcej.

Dziś już uprasuję rzeczy do szpitala, koszula powinna przyjść do końca tygodnia i się pakuję.

Szpital jest taki fajny dlatego, że został uznany w tym roku przez Gazetę Wyborczą za 3 szpital w kraju w plebiscycie na jednostkę najbardziej przyjazną matce i dziecku. Wprawdzie to szpital kliniczny (wada: kręcący się studenci) ale można odmówić poddania się badaniu przez tych małolatów o czym nie każdy wie.

Aatena jak bym ze sobą wzięła koszulę i inne ubrania, szpitalne ciuchy nie są najpiękniejsze. Kiedy mnie zabrali z marszu na operację nie byłam przygotowana na to, że dostanę koszulkę mini, ledwo za tyłek z wielkim dekoltem dosłownie do pasa. Niewątpliwie musiałam wyglądać w niej seksownie bo Adamowi się bardzo podobała, ale defilada po oddziale nie należała do przyjemności.

Ja też jeszcze chciałabym poczekać aż zrobią nam tę szafę bo na razie nie mam gdzie włożyć rzeczy dla małej, wszystko jest wrzucone do rozłożonego łóżeczka.
gosik79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując