Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-01, 18:56   #2607
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
tyszka
No jasne, dzisiaj lecę na Cypr na randkę z Hindusem
Nie nie, mi tęskno za krajowym chłopcem
No ale takim twardzielem też niedobrze być. Wyobraź sobie, wszyscy beczeli na pogrzebie babci, a ja nie. Głupia jakaś jestem. No ale może to dlatego, że ja z babcią dobrych więzi nie miałam nigdy i ona mówiła, że nie przepada za swoimi wnukami. Dobra, nie będę się usprawiedliwiać

mysiunia
jak mam pozbyć się tego ajajajajajaja Hindusa? Oni mają takie dziwne imiona A angielski jak kaleczy to aż żal słuchać No ale spoko, nam bliżej do angielskiego niż jemu z języka hindu
A ten baran jeszcze mi się dziś śnił Masakra. Za dużo z nim gadam.

Idę się szykować do neurologa Cieszę się, cieszę Bo chcę się pochwalić moimi osiągnięciami po ćwiczeniach

zajrzę potem!
To tak jak z Arabami... ja wiem, nie wolno uogólniać, ale ilu ich poznałam i wszyscy zachowywali się niemal identycznie Banda idiotów, a jak się nie dałam łatwo przebzykać, to zostałam zmieszana z błotem.

lasubmersion

Hej Babeczko ) Też miałam taką motywację, ale doszłam do wniosku, że schudnąć chcę przede wszystkim dla siebie, żeby czuć się sexy

I witam Was ...

Dzień jest zły. W sumie rano OK. Ogarnęłam się oraz mieszkanie, wyszykowałam się do wyjścia... założyłam buty na obcasie.... i ledwo doszłam do domu. Tak mnie kręgosłup zaczął boleć Niestety, ale co jakiś czas odzywają się problemy.
Musiałam zmienić body step na fat burner na przyszły tydzień. Zobaczymy, jak sobie dam radę z tym bólem. Ogólnie nakręcam się pozytywnie.

Dzisiaj: śniadanie - kromka razowego z połową plasterka szynki plus marynowane grzybki
Przekąska - batonik (300kcal) - wiem, to najgorsze, ale bolało mnie nieziemsko i przeciwbólowe nie pomagały, a czysta glukoza trochę niweluje ból
Obiad - mały talerzyk spaghetti z razowym makaronem

Później będą pistacje. I to tyle.

Okropnie bolący dzień

Edytowane przez BajaderkowaBaba
Czas edycji: 2013-02-01 o 18:58
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora