2013-02-01, 19:17
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niech zima mija i wiosna nastanie, kolejna z nas mężatką zostanie! PM 2013 cz.
Cytat:
Napisane przez malamenda2009
|
Cudne kwiaty. To piwonie? Chciałam mieć piwonie, ale pod koniec lipca ich nie będzie 
Chociaż jak pokazałyście tę różę angielską, to też jest 
W ogóle podobają mi się takie dekoracje jak na tym zdjęciu- proste kwiaty, wazony-słoiki, butelki 
Cytat:
Napisane przez naiat
To jest rozwiązanie  choć nie dziwię się dziewczynom które chcą mieć własną sukienkę 
|
Ja też jestem w stanie to zrozumieć 
Cytat:
Napisane przez motylek2701
Chyba nie chciałabym mieć używanej, wole tańszą ale własną 
|
A ja zupełnie na odwrót ale j.w. -rozumiem, że ktoś może mieć inne zdanie.
Nawet jeżeli wybrana przeze mnie suknia mieściłaby się w moim budżecie, ale miałabym szansę kupić ją taniej, z drugiej ręki, nie wahałabym ani przez chwilę
U mnie wybór był o tyle prosty, że wybrana przeze mnie suknia, nie jest już produkowana Więc mogłam albo brać z drugiej ręki, albo szukać dalej 
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird
niektóre muszą  I takim przykładem jestem ja
Z chęcią kupiłabym używaną, no ale mało którą kobita w moim rozmiarze miała taki cyc  A jak już miała to sknia nie była w moim typie 
|
To już niestety jest insza inszość Ja nie mogłam znaleźć "mojej" sukni w moim rozmiarze, same 36, a mi do 36 trochę brakuje (albo wręcz przeciwnie), ale w końcu się udało 
Cytat:
Napisane przez gosius91
Ja, odkupiłam suknie slubna od innej PM co prawda, troche ja ulepszam u krawcowej, szyta jak na mnie, ale jest taka jaka bym chciała, i nie chce zadnej innej, i za 10 lat powiem, to była TA suknia 
|
Ja też mam taką nadzieję Moja na razie jeszcze nie jest dopasowana do moich wymiarów, ale myślę, że niewiele poprawek trzeba i mam nadzieję, że będzie super 
Cytat:
Napisane przez asia27100
witam
coś sie ostatnio wbić nie moge..
to sie pochwale ze na razie sesja do przodu
|

Cytat:
Napisane przez Misia89p
cudowna 
|
Piękna 
Cytat: