Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-01, 18:41   #3345
201604190949
Konto usunięte

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7

Wracając do domu spotkałam kumpla. Zapaliliśmy, pogadaliśmy, poszliśmy kawałek razem i spotkałam koleżankę. Koleżanka i kumpel się nie znają. Przedstawiłam ich sobie itd. i kumpel zaczął ją podrywać. Zaproponował jej pójście na kawę. Dziewczyna odpowiedziała, że to chyba nie jest najlepszy pomysł. Moim zdaniem ładnie odpowiedziała, delikatnie dała do zrozumienia, że nie i mi osobiście by to wystarczyło. Ale nie kumplowi... Zaczął naciskać, dopytywać "A co? Masz chłopaka?", ona zaprzeczyła ale on się upierał jak debil, że na pewno ma chłopaka i dlatego nie może z nim iść. Ona w końcu się zirytowała i powiedziała, że jak najbardziej może ale nie chce, pożegnała się ze mną i poszła.
Kumpel odprowadził mnie do domu i cały czas mi tłumaczył, że ona NA PEWNO ma chłopaka, normalnie wmawianie dziecka w brzuch. Zapytałam go czy nie bierze pod uwagę tego, że może się jej zwyczajnie nie podobać i spotkałam się z tak szczerym szokiem i niedowierzaniem, że opadły mi ręce z siatami.
Rozumiem, że było mu głupio, dostał kosza przy mnie, niefajnie. Chociaż ja też nie raz dostałam kosza przy ludziach i przeżyłam, ba, zachowałam klasę. Rozumiem, że musiał mi koniecznie wmówić (i sobie pewnie też), że to nie z powodu jego aparycji czy zachowania.
Ale to nie było to. On na prawdę święcie wierzył, że ona MUSI na niego lecieć, nie ma innej opcji.

Skąd się tacy biorą?
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora