2013-02-01, 19:47
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niech zima mija i wiosna nastanie, kolejna z nas mężatką zostanie! PM 2013 cz.
Cytat:
Napisane przez missbennet
dziewczyny, wiem, że to forum ślubne, ale czy któraś z was może ćwiczy z płytami z Shapa, tymi z Chodakowską?  ja się własnie wzięłam za pierwszą płytę i z jednej strony mam kopa energii, ale z drugiej lekkiego doła, że nie nadążam... a cel jest szczytny- lepsze i sprawniejsze ciało do sierpnia 
|
Ja właśnie dzisiaj pierwszy raz z nią ćwiczyłam. Już jej nienawidzę Też nie wykonuję tylu powtórzeń co ona ale wierzę, że z tygodnia na tydzień będzie lepiej. Grunt to się nie poddać 
Cytat:
Napisane przez Sehnsucht87
Witam Pmki moje kochane. Nie nadrabiam, bo już sama nie wiem od której strony mam zacząć :P
Byłam dzisiaj znów w Krakowskiej Nabli, przymierzałam m.in. sukienki z nowej kolekcji. I muszę Wam wszem i wobec powiedzieć ze się chyba zakochałam. Jest droższa niż zakładałam, ale chyba ma to coś. W sumie muszę rzec, że spodobały mi się dwie - jedna z nowej kolekcji - dziewczęca, w sumie delikata, i druga - bardziej poważna, całkowicie koronkowa. Niby nie zakładałam takiego budżetu, ale chyba CHCĘ, zamówić którąś z nich!
|
O których sukniach mówisz??? Poka!!! 
Cytat:
Napisane przez perfuzja
Dobry wieczór
Nie nadrabiam  Miałam totalnie zabiegany dzień, a jeszcze muszę się spakować.
Ze spraw ślubnych: kupiłam kolczyki z apartu, odebraliśmy obrączki, mierzyłam sukienkę z bolerko - jest w porządku i zostaje, no i przyszły zimne ognie.
|
O łał 
Cytat:
Napisane przez naiat
 za postępy. Które kolczyki wybralas?
Tak bylam. Kupiłam sukienkę 
|
POKA!!!
|